Cihazınızda
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
uygulamasını kullanmalısınız. Bu uygulama YouTube platformundan video indirmenize yardımcı olacaktır.
YouTube Vanced uygulamasını ben de kullanıyorum ama o uygulamadan video indirilemiyor.
Arkadaşlar youtubedan video indirebileceğim bir uygulama var mı? Eğer uygulama ismi vermek yasaksa herhangi bir tarayıcı var mı video indirebileceğim YouTube dan. Ama youtube olacak.
Ben SaveFrom eklentisini ve sitesini kullanıyorum hocam. Telefonda eklenti çalışmadığı için, telefon üzerinden yaptığım indirmelerde site üzerinden indirme yapıyorum.
YouTube'da izlediğiniz bir videoyu anında indirmek için adres çubuğunda ki link üzerinde ufak bi düzenleme yaparak doğrudan indirme sayfasına ulaşabilirsiniz.
Örnek:
. youtube. com/watch?v=0Bap1reKi4o | diyelim ki böyle bir video var ve indirmek istiyorsunuz.
Linkte ki "." ve "youtube" arasına 2 adet "ss" koyuyorsunuz ve enter'a basıyorsunuz
(
. ssyoutube. com/watch?v=0Bap1reKi4o) link bu şekilde olacak ve doğrudan savefrom sayfasına yönlendirileceksiniz. Oradan da 3-5 saniye bekledikten sonra indirme seçeneğinden indirebilirsiniz...