- Adım
- MÜCAHİT çeti
- Cihazım
- Mi9 se
- Konular
- 22
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 12.1.0 kararlı
- Telefon Modeli
- Mi 9 se
- Bootloader Kilidi
- Açık
Herkese merhaba YouTube vanced için mikro g uygulaması gerekiyor kurdum bir sorun yoktu YouTube vanced silindi geri yükledim hesap kurmak istedim bu hesap zaten bu cihazda var diye hata veriyor ayarlardan hesabı sildim ama gene aynı hatayı verdi aynı sorunu kardeşim telefonunda verdi (note8pro) ayarlardan hesaplar bölümüne girdiğimde mikro g yazıyor ordan kaldırdım ve hata vermedi sorunuz girdim ama benim telefonumda hesaplarda mikro g yazıyor ve hesabı kaldırmadığım için kurmuyorum (mi9se)
Yardımcı olursanız sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çözüldü eski Google simgesindeki hesap mikro g deki hesapHerkese merhaba YouTube vanced için mikro g uygulaması gerekiyor kurdum bir sorun yoktu YouTube vanced silindi geri yükledim hesap kurmak istedim bu hesap zaten bu cihazda var diye hata veriyor ayarlardan hesabı sildim ama gene aynı hatayı verdi aynı sorunu kardeşim telefonunda verdi (note8pro) ayarlardan hesaplar bölümüne girdiğimde mikro g yazıyor ordan kaldırdım ve hata vermedi sorunuz girdim ama benim telefonumda hesaplarda mikro g yazıyor ve hesabı kaldırmadığım için kurmuyorum (mi9se)
Ekli dosyalar
Son düzenleme: