Yardım Youtube Vanced Sonrası Cihaz Hataları

riseandshine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aşkın Can
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 12.0.1.0
Telefon Modeli
redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar merhaba,

vanced yüklendikten sonra,

kişilerim gitti, yedeklerim gitti vs vs
geri yükleme de yapamıyorum google hesabimdan. hata veriyor. cildiricam resmen.

vanced yuklerken optimizasyonu kapat demişti kapattim diye mi böyle oldu acaba?

çok üzgünüm şu an. :(

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
arkadaşlar merhaba,

vanced yüklendikten sonra,

kişilerim gitti, yedeklerim gitti vs vs
geri yükleme de yapamıyorum google hesabimdan. hata veriyor. cildiricam resmen.

vanced yuklerken optimizasyonu kapat demişti kapattim diye mi böyle oldu acaba?

çok üzgünüm şu an. :(
Hocam korkmayın kişileriniz ve diğer uygulamalarınız gitmez. Optimizasyonu kapatınca uygulamaların izinleri sıfırlanır. Tüm uygulamalarınızın özelliklerine gidin gerekli izinleri verin hepsi geri gelecek. Bu arada telefonunuz root'suz sanırım. Size daha stabil çalışan ve aynı şekilde reklamları engelleyen başka bir muadili olan NewPipe'ı tavsiye ediyorum. indirip kullanabilirsiniz. Google Play Services veya microG'ye ihtiyaç duymaz.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Defalarca farklı konularda yazdık, yazıldı hocam. MIUI optimizasyonunu kapatmak önerilen bir şey değil. Birçok kullanıcıda sorun çıkartıyor. Keşke hemen yapmasaydınız. Ayarı yeniden açsanız da düzelmeyebilir. Deneyin ayarı açmayı (yine izinler vs. sıfırlanabilir), olmazsa cihazı sıfırlayın.

Oyla:

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Defalarca farklı konularda yazdık, yazıldı hocam. MIUI optimizasyonunu kapatmak önerilen bir şey değil. Birçok kullanıcıda sorun çıkartıyor. Keşke hemen yapmasaydınız. Ayarı yeniden açsanız da düzelmeyebilir. Deneyin ayarı açmayı (yine izinler vs. sıfırlanabilir), olmazsa cihazı sıfırlayın.
Hocam aslında MIUI Optimizasyonu'nu kapatınca böyle sorunlar olduğunu hiç görmedim. Ben bazen split APK yüklemek istediğimde kapatıyorum izinler sıfırlanıyor dert değil hepsini geri veriyorum düzeliyor. Bir de Güç Tasarrufu'nun özelliği olan uygulamaları arka planda kapat özelliği kapanıyor onu da açıyorum geriye sorun kalmıyor.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam aslında MIUI Optimizasyonu'nu kapatınca böyle sorunlar olduğunu hiç görmedim. Ben bazen split APK yüklemek istediğimde kapatıyorum izinler sıfırlanıyor dert değil hepsini geri veriyorum düzeliyor. Bir de Güç Tasarrufu'nun özelliği olan uygulamaları arka planda kapat özelliği kapanıyor onu da açıyorum geriye sorun kalmıyor.
İşte hocam, bir kesim insan sorun yaşamıyor ancak bir kesim insan ise cihazı sıfırlayana kadar sorunlardan kurtulamıyor. Boşuna ayarı kapatırken uyarı verilmiyor hocam. Gerçekten romun dengesini çok bozabiliyor. Misal öncesinde, denediğini ve sorun yaşamadığını söyleyen biri, bize bunu göstermek için denediğinde cihazını sıfırlamak zorunda kalmıştı. Sırf bu ayarla oynadığı için cihazını sıfırlamak zorunda kalan onlarca insanla karşılaştım.

Bu nedenle asla kimseye önermiyorum. Önermemeye de devam edeceğim. Rootsuz cihazlarsa Vanced yerine NewPipe gibi alternatifler kullanmak en iyisi.

Oyla:

riseandshine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aşkın Can
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
google hesabımdan kişileri aktarmak istedim, telefonu açarken ki işaretleri çizdim fakat hata veriyor, daha sonra deneyin diyor.

Oyla:
Üst Alt