Yardım Youtube Vanced Engellendi Galiba? Artık Yüklenmiyor

msstss

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Mİ MAX
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EEA V11.0.7.0
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Bir kaç gündür farklı romlarda deniyorum Root veya Rootsuz fark etmiyor Split yüklemeye çalışınca kurulamadı hatası alıyorum sizde durum nedir?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bir kaç gündür farklı romlarda deniyorum Root veya Rootsuz fark etmiyor Split yüklemeye çalışınca kurulamadı hatası alıyorum sizde durum nedir?
Magiskten yüklemeyi deneyince verdiği hata nedir ?

Oyla:

msstss

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Mİ MAX
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magiskten yüklemeyi deneyince verdiği hata nedir ?

İmzayla ilgili hata veriyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ana konusuna baktımda başkaları yazmış aynı hataları alıyorlar.

Rooted installer error:

Device: Xiaomi POCO F1 | MIUI | Android 9 | Using ZipApkSource ApkSource implementation | SAI 3.12

APK file doesn't contain any certificates

Command: pm install-commit 1737797897
Exit code: 4
Out:
Failure [INSTALL_PARSE_FAILED_NO_CERTIFICATES: Failed to collect certificates from /data/app/vmdl1737797897.tmp/69.apk: /data/app/vmdl1737797897.tmp/69.apk failed verification of META-INF/CERT.SF: Failed to verify signature: no verified SignerInfos]
=============
Diğeri,

tried the latest dark non root version of Vanced and MicroG One m8 android 10, got a parsing error in SAI.

Code:
INSTALL_PARSE_FAILED_UNEXPECTED_EXCEPTION: Failed to parse /data/app/vmdl433923050.tmp/0.apk: AndroidManifest.xml
I did rename the extension from apks to apk because it said something about mixed extensions when I first tried it. decided to try the legacy version (without renaming anything) and got an almost identical error.

Code:
INSTALL_PARSE_FAILED_UNEXPECTED_EXCEPTION: Failed to parse /data/app/vmdl252963561.tmp/0.apk: AndroidManifest.xml
I searched the thread but didn't see a solution, it was a quick scan though. I don't have a YouTube app installed as this rom is not even 24 hours old for me.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ana konusuna baktımda başkaları yazmış aynı hataları alıyorlar.

Rooted installer error:

Device: Xiaomi POCO F1 | MIUI | Android 9 | Using ZipApkSource ApkSource implementation | SAI 3.12

APK file doesn't contain any certificates

Command: pm install-commit 1737797897
Exit code: 4
Out:
Failure [INSTALL_PARSE_FAILED_NO_CERTIFICATES: Failed to collect certificates from /data/app/vmdl1737797897.tmp/69.apk: /data/app/vmdl1737797897.tmp/69.apk failed verification of META-INF/CERT.SF: Failed to verify signature: no verified SignerInfos]
=============
Diğeri,

tried the latest dark non root version of Vanced and MicroG One m8 android 10, got a parsing error in SAI.

Code:
INSTALL_PARSE_FAILED_UNEXPECTED_EXCEPTION: Failed to parse /data/app/vmdl433923050.tmp/0.apk: AndroidManifest.xml
I did rename the extension from apks to apk because it said something about mixed extensions when I first tried it. decided to try the legacy version (without renaming anything) and got an almost identical error.

Code:
INSTALL_PARSE_FAILED_UNEXPECTED_EXCEPTION: Failed to parse /data/app/vmdl252963561.tmp/0.apk: AndroidManifest.xml
I searched the thread but didn't see a solution, it was a quick scan though. I don't have a YouTube app installed as this rom is not even 24 hours old for me.

Biri kapsamlı denediklerini yazmış aynen tahmin ettiğim gibi Google engelliyor galiba?

Hi, love Vanced and trying to get root version running after magisk module died, but failing so posting error encountered using the template from here

0. No
1. Sharp Aquos S2 (SS2)
2. Android 10
3. Latest LOS 17.1 from here
4. YouTube_Vanced-v15.05.54-root-default-dark.apks - file sourced from Op link
5.a.1. Rooted with Magisk v20.4
5.a.2. Used Riru core + Xposed + CorePatch method as per Vanced telegram post and this xda OP.
5.a.3. Steps I performed:
-Uninstalled stock youtube app
-installed Riru – Core in Magisk
-installed EdXposed Manager from GitHub
-While in EdXposed Manager, downloaded latest canary build (SandHook-v0.5.0.0). Flashed downloaded zip in Magisk.
-Downloaded CorePatch 2.2 apk from . Installed apk. Toggled all options in the UI to ON. Rebooted
-In EdXposed Mgr, toggled both EdXposed Mgr and Corepatch to ON. Rebooted
-Downloaded SAI from xda OP link.
-Opened SAI -> Install APKs -> Select the downloaded Vanced apks -> Install. All default SAI settings
-Got this error:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
. Error message: APK file doesn't contain any certificates (writing so searchable)
-Due to above failure, retried with SAI root option ticked ON – got similar error:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
.
-Zero other errors were encountered during above process.
-Due to SAI error, then tried Xposed YAHFA-v0.5.0.0 instead of Sandhook. Same SAI error. Also tried ALPHA version instead of Canary - YAHFA-v0.4.6.2.4529, same SAI error.
Then while on Xposed YAHFA-v0.5.0.0 also tried to use older corepatch from this post . Same error.

From what I've found searching for this SAI error message, same issue as here and here
...the responses to those two users say that disabling signature verification did not work, so i assume that's what happened to me somehow. However I believe i did all the correct steps as i was careful and wrote each step down as i did it, and I tried a few combinations after first failure too. Anyway posting this here, if anyone can point out something I may have missed, awesome, otherwise I may try for non-root install instead, or try my luck with old Vanced 14.21.54.

Oyla:

msstss

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Mİ MAX
Konular
12
Çözümü gene kendim buldum :) eski 14.21.54 nolu sürümü yükledim sorunsuz çalışıyor.

Oyla:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
45
mi 9t kullanıyorum rootsuz burdan apk olarak indirdim apks değil çalıştı apks olarak indirince miui optimizasyonda sıkıntı çıkıyordu.

Oyla:

msstss

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Mİ MAX
Konular
12
mi 9t kullanıyorum rootsuz burdan apk olarak indirdim apks değil çalıştı apks olarak indirince miui optimizasyonda sıkıntı çıkıyordu.

mecbur onu kullanacağız bu sürümden sonra google apks formatına girdi onuda kodlamak çok zormuş bakalım sonunda çözeceklerdir.

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
arkadaşlar split ile güncel sürümü yüklemeye çalıştığınızda imza doğrulanamadığı için hata veriyor, lucy patcher ile imza doğrulamasını kapatırsanız yükleyebilirsiniz.

Oyla:

msstss

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Mİ MAX
Konular
12
arkadaşlar split ile güncel sürümü yüklemeye çalıştığınızda imza doğrulanamadığı için hata veriyor, lucy patcher ile imza doğrulamasını kapatırsanız yükleyebilirsiniz.

imza doğrulamasını kapatınca başka sorunlar çıkabiliyor örnek olarak bende cihazı bul depolama alanı hasarlı hatası verdi zaten başta kendileri olmak üzere kimse bunu kapatmanızı önermiyor.

Oyla:

Nostradamus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Zirkon
Konular
1
yüklediğiniz vanced sürümü hangisi
ben 15.05.54 sürümünü apks olarak kurdum herhangi bir hata vermedi

Oyla:

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Yeni sürümün android 10 miui ile imza çakışması olduğunu biliyorum ben rootsuz kurup sonra sistem uygulaması yapmıştım

Oyla:
Üst Alt