Ü
Üye silindi 278685
Guest
Merhaba forum takipçileri , umarım iyisinizdir . Sevdiklerinizle güzel ve dolu dolu ramazanlar geçirmeniz dileğiyle ...
Neyse konumuza geçelim biz . Biliyorsunuz ki Youtube Vanced geçtiğimiz günlerde sonlandırılmıştı ve üstüne yetmezmiş gibi birde Google Play tarafından yasaklanmıştı . Bugün sizlere hem vanced hemde alternatif bir uygulama göstereceğim . Konunun en üste çıkması ve herkesin görüp bilgilenmesi için umarım elinizden geleni yaparsınız . Siz biliyor olabilirsiniz fakat bilmeyen insanların sayısı da bi hayli fazla . Neyse çok konuştum . Size vereceğim ilk uygulama
* Mesela indirme ve offline dinleme ile izleme özelliği .
* Şuanki Youtube uygulamasına göre %70 daha az ram ve şarj tüketiyor .
* Uygulama küçük .
* Ve farkettiğim diğer olay internet dostu gibi olması .
Ben bunu beğenmedim yapamam edemem diyenler için de bir haber vereyim .
Youtube Vanced yeniden düzenlenip ve mezarından diriltilip
Neyse konumuza geçelim biz . Biliyorsunuz ki Youtube Vanced geçtiğimiz günlerde sonlandırılmıştı ve üstüne yetmezmiş gibi birde Google Play tarafından yasaklanmıştı . Bugün sizlere hem vanced hemde alternatif bir uygulama göstereceğim . Konunun en üste çıkması ve herkesin görüp bilgilenmesi için umarım elinizden geleni yaparsınız . Siz biliyor olabilirsiniz fakat bilmeyen insanların sayısı da bi hayli fazla . Neyse çok konuştum . Size vereceğim ilk uygulama
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
. Şimdi bazılarınız bunu beğenmeyebilir . Uygulama çünkü 2013-2014'te ilk çıkan akıllı telefonlardaki youtube gibi bişey ama avantajları da bi hayli yüksek ;* Mesela indirme ve offline dinleme ile izleme özelliği .
* Şuanki Youtube uygulamasına göre %70 daha az ram ve şarj tüketiyor .
* Uygulama küçük .
* Ve farkettiğim diğer olay internet dostu gibi olması .
Ben bunu beğenmedim yapamam edemem diyenler için de bir haber vereyim .
Youtube Vanced yeniden düzenlenip ve mezarından diriltilip
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
olarak geri dönücek . Belki eskisi gibi güzel olmayabilir belki daha güzel olur ama gerçekten sırf Google'ın inadına adamlar pes etmeyip bu kadar uğraşıp, bu dibe çöken uygulamayı yeniden dirilticekler . Siz ne düşünüyorsunuz ?