Yardım Youtube ücret ödemeden premium nasıl kullanabılırım ?

burak25863

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
note 10 pro
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14
Telefon Modeli
redmi
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Youtube ücret ödemeden premium nasıl kullanabılırım ?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Yeni bir Google hesabı açarsan 1 ay ücretsiz deneme hakkına sahip olabilirsin.

53 liraya öğrenci üyeliği almak daha mantıklı aslında. Çeşitli warez uygulamalar ile reklamsız kullanmak mümkün ancak indirme özellikleri çalışmaz.

Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Yeni bir Google hesabı açarsan 1 ay ücretsiz deneme hakkına sahip olabilirsin.

53 liraya öğrenci üyeliği almak daha mantıklı aslında. Çeşitli warez uygulamalar ile reklamsız kullanmak mümkün ancak indirme özellikleri çalışmaz.
İndirme özellikleri çalışıyor sadece uygulama içinden indireceğeniz uygulamanın paket adını girmeniz gerekiyor. Örneğin bendeki ytdlnis programı revanced ile kullanıp direk indirme yapabiliyorum.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
İndirme özellikleri çalışıyor sadece uygulama içinden indireceğeniz uygulamanın paket adını girmeniz gerekiyor. Örneğin bendeki ytdlnis programı revanced ile kullanıp direk indirme yapabiliyorum.
Harici çözümler yıllardır mevcut zaten de yine uğraştırıcı hocam. Ben yıllardır premium kullanıyorum mesela son dinlenen 200 şarkıyı otomatik olarak indiriyor. Ara ara kendisi temizliyor. Harici dosya olarak indirmek yerine doğrudan uygulama verisi olarak tutması baya kolaylık oluyor aslında. Örneğin beğendiğim şarkılara veya bir listeye indirme komutu verdiğimde o listeye bir şey eklendiği anda otomatik olarak anında indiriyor. Alışkanlıklar önemli tabi ben harici dosyalar ile uğraşmak istemiyorum biraz da.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
premium'un youtube music artısını da unutmayalım :) Eskiden bende vanced kullanırdım ama artık premium a geçtik. Aile paketi ile avantajlı oluyor. Toplu alınabilir.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
premium'un youtube music artısını da unutmayalım :) Eskiden bende vanced kullanırdım ama artık premium a geçtik. Aile paketi ile avantajlı oluyor. Toplu alınabilir.
YouTube Music gerçekten mükemmel bir sistem. Geçmek isteyip liste işlerinden çekinen arkadaşlar varsa Spotify vb geçmişte kullanılan uygulamadan bütün şarkı listelerini tek tıkla kolayca çekme imkanı sunuyor. Kitaplık menüsünde en alttaki seçenek ile arşivi olduğu gibi youtube'a çekmek mümkün.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
137
Bende premium aile paketi kullanıyorum ve papara gibi sistemler ile ödediğinizde çok da uyguna geliyor. Android de buna ihtiyacınız yok elbette ama yine tercih sizin indirmek için birçok yöntem var telegram bot, indirme uygulaması gibi.

Oyla:
Üst Alt