Arkadaşlar playstor dan uygulama kaldiricidan youtube sildim miui ekranında kaldi cihaz mi9t pro
Soner Yakup Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yakup Cihazım Xiaomi mi9t Meslek Belirsiz Yaş 27 Konum TR Katılım 3 Ocak 2016 Konular 36 Mesajlar 212 Tepkime puanı 25 Puanları 28 9 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar playstor dan uygulama kaldiricidan youtube sildim miui ekranında kaldi cihaz mi9t pro
Merdanov ﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽ Yönetici Destek Ekibi MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Merdan Cihazım Poco F5 Meslek Mekanik Yaş 30 Konum Dubai Katılım 31 Ocak 2019 Konular 150 Mesajlar 7.043 Çözümler 26 Tepkime puanı 7.855 Puanları 338 9 Ekim 2020 #2 tek konu üzerinden devam edelim Çözüldü - Youtube sildim boot ekranında kaldi Arkadaşlar playstore den indirdiğim sistem uygulamalarını kaldirma dan youtube sildim boot eçılış ekraninda kaldi Acill yardim forum.miuiturkiye.net
tek konu üzerinden devam edelim Çözüldü - Youtube sildim boot ekranında kaldi Arkadaşlar playstore den indirdiğim sistem uygulamalarını kaldirma dan youtube sildim boot eçılış ekraninda kaldi Acill yardim forum.miuiturkiye.net