- Adım
- - łŁКΞЯ -
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 119
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba. Eski sürümleri kaldırıp yeni microg ve linkteki revanced yüklememe rağmen video açılıp on saniye sonra tekrar donuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim
Yeni güncellemeler artık safety kontrölü gerektiriyor olmadı yasnac ile pass olarak geçtiğine emin olun. Geliştirici bunun için bir konu açtı veMaalesef bizde de öyle dostum Google artık önlemleri iyice artırdı Bizim gibi onlarda revanced kullanıyor güncelleme ile kırıyorlar onlarda açığı kapatıyor tam oldu bu iş diyorum sonra 1 hafta içinde tekrardan engelleniyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bakarak sorunu çözebilirsiniz. Rootsuz kullanıyorsanız eski sürümlerden upload edebilirim. Root kullanıcısı olarak bende sorun yok.Root'suz mu kullanıyorsunuzDünden beri revanced crash yedi. Bakalım tekrardan fixlenir inşallahÇözümü yokmu bu durumun peki? Başkaları hâlâ sorunsuz kullanıyor bu arada herkeste aynı değil durum
Geliştirici bunun için bir konu açtı veDünden beri revanced crash yedi. Bakalım tekrardan fixlenir inşallah
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bakabilirsiniz.Neredeyse bir çok kişi modluyor ben tek bir geliştici üzerinden konuyu güncelliyorum ve kullanıyorum.Gelişmeleri nerden takip ediyorsunuz acaba bunların resmi siteleri vs hangisi. Google'a yazınca sürüyle site çıkıyor
Konuda ki uygulama root gerektirmeden kullanabileceğiniz uygulamadır.Öncelikle bu değerli çalışmanız için çok teşekkür ederim
Root olmadan Power tube ile YouTube ReVanced kullanarak indirme / Video download yapamazmıyız telefonumda Fastboot sorunu var Root atamıyorum