Uygulama YouTube ReVanced Extended - Music | 21.10.2024

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
119
Merhaba. Eski sürümleri kaldırıp yeni microg ve linkteki revanced yüklememe rağmen video açılıp on saniye sonra tekrar donuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim
Maalesef bizde de öyle dostum Google artık önlemleri iyice artırdı Bizim gibi onlarda revanced kullanıyor güncelleme ile kırıyorlar onlarda açığı kapatıyor tam oldu bu iş diyorum sonra 1 hafta içinde tekrardan engelleniyor
Yeni güncellemeler artık safety kontrölü gerektiriyor olmadı yasnac ile pass olarak geçtiğine emin olun. Geliştirici bunun için bir konu açtı ve bakarak sorunu çözebilirsiniz. Rootsuz kullanıyorsanız eski sürümlerden upload edebilirim. Root kullanıcısı olarak bende sorun yok.
Çözümü yokmu bu durumun peki? Başkaları hâlâ sorunsuz kullanıyor bu arada herkeste aynı değil durum
Root'suz mu kullanıyorsunuzDünden beri revanced crash yedi. Bakalım tekrardan fixlenir inşallah
Dünden beri revanced crash yedi. Bakalım tekrardan fixlenir inşallah
Geliştirici bunun için bir konu açtı ve bakabilirsiniz.
Gelişmeleri nerden takip ediyorsunuz acaba bunların resmi siteleri vs hangisi. Google'a yazınca sürüyle site çıkıyor
Neredeyse bir çok kişi modluyor ben tek bir geliştici üzerinden konuyu güncelliyorum ve kullanıyorum.
Öncelikle bu değerli çalışmanız için çok teşekkür ederim
Root olmadan Power tube ile YouTube ReVanced kullanarak indirme / Video download yapamazmıyız telefonumda Fastboot sorunu var Root atamıyorum:(
Konuda ki uygulama root gerektirmeden kullanabileceğiniz uygulamadır.

ademcevahir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Mi5s
Konular
9
Root olmadan kullanıyorum. Eski sürümler çalışıyor mu ki. Eğer çalışan eski sürüm varsa upload ederseniz minnettar olurum.

garajack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 9s
Konular
7
revanced net sitesinde ki 19.09.37 sürümü sorunsuz çalışıyor bende rootsuz

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Yeni güncellemeler artık safety kontrölü gerektiriyor olmadı yasnac ile pass olarak geçtiğine emin olun. Geliştirici bunun için bir konu açtı ve bakarak sorunu çözebilirsiniz. Rootsuz kullanıyorsanız eski sürümlerden upload edebilirim. Root kullanıcısı olarak bende sorun yok.

Root'suz mu kullanıyorsunuzDünden beri revanced crash yedi. Bakalım tekrardan fixlenir inşallah

Geliştirici bunun için bir konu açtı ve bakabilirsiniz.

Neredeyse bir çok kişi modluyor ben tek bir geliştici üzerinden konuyu güncelliyorum ve kullanıyorum.

Konuda ki uygulama root gerektirmeden kullanabileceğiniz uygulamadır.
Hocam öncelikle hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim ancak benim ReVanced İngilizce geliyor Ayarlarda tek tek ingilizcesinden kontrol ettim ama Böyle bir bölüm/sekme bulamadım ***Bindirme düğmesi - Harici indirici bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim.

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Hocam öncelikle hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim ancak benim ReVanced İngilizce geliyor Ayarlarda tek tek ingilizcesinden kontrol ettim ama Böyle bir bölüm/sekme bulamadım ***Bindirme düğmesi - Harici indirici bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim.
Sorunu çözdüm hocam revanced.net sitesinden 9.16.38 extented ver. indirdim. çok teşekkür ederim çok sağolun

ademcevahir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Mi5s
Konular
9
Aynısını yaptım donuyor videolar