İpucu YouTube premium

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
Merhaba ben çok sık rom değiştiriyorum bu gün bir şeyin farkında vardım YouTube premium hesabım vardı ve de YouTube müzik videoları indir dediğimde bu cihaz uygun değil dedi bu nu dediği rom ise global Avrupa ve bootloader kilitli rom. YouTube un şöyle bir kuralı varmış sadece 10 cihaza premium hesabımı tanımlaya bilirmişim ve bir yıl için sadece dört defa yeni cihaz eklenirmiş yani sürekli rom kuran ben bu limitleri aşmışım şimdi ödediğim halde premium u tam olarak kullanamıyorum işin garip tarafı hiç bir ikaz almadım cihaz sınırı azalıyor gibi şimdi çözüm arıyorum bulamadım Google a mail attım uygulama üzerinden geri bildirim yaptım ancak şu an çözülmedi benzer durumda olanların bilgisi olsun istedim....

Son düzenleme:

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
YouTube go ile indirdiğim dosyaları da oynatamıyorum ücretini ödeyerek çektiğim sıkıntıya bakım şaka gibi

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Bu problem için Google belli zaman aralığında sınırlı sayıda cihaz silme işlevini devreye alacak ama ne zaman yaparlar bilinmiyor. Ben şimdilik indirme seçeneğini iptal ettim ve canlı olarak tüm şarkıları dinliyorum. Yoksa bazı parçalar çalmıyor.

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
Bu durum saçma değil mi ben aboneliğimi iptal edip Spotify a geçmeyi düşünüyorum. Spor yaparken kullanıyorum hem uygulamaya para verip hemde şarkı dinlemek için mobil veri mi harcayacağım. Bir de bahsettiğiniz cihaz listesine ulaşılabiliyor mu ben Google ayarlarında çok aradım sadece aktif cihazları gördüm

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
İngilizce Forumlarda YouTube destek ile görüştüklerini ve yardımcı oldukları cihaz limitlerini sıfırladiklari yazıyor ama ben ulaşmak için bir yol bulamadım

cemtoksal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
8
Merhaba ben çok sık rom değiştiriyorum bu gün bir şeyin farkında vardım YouTube premium hesabım vardı ve de YouTube müzik videoları indir dediğimde bu cihaz uygun değil dedi bu nu dediği rom ise global Avrupa ve bootloader kilitli rom. YouTube un şöyle bir kuralı varmış sadece 10 cihaza premium hesabımı tanımlaya bilirmişim ve bir yıl için sadece dört defa yeni cihaz eklenirmiş yani sürekli rom kuran ben bu limitleri aşmışım şimdi ödediğim halde premium u tam olarak kullanamıyorum işin garip tarafı hiç bir ikaz almadım cihaz sınırı azalıyor gibi şimdi çözüm arıyorum bulamadım Google a mail attım uygulama üzerinden geri bildirim yaptım ancak şu an çözülmedi benzer durumda olanların bilgisi olsun istedim....

Durumuna üzüldüm. Umarım çözüm bulabilirsin. Premium kullanıcısıyım ama bunu da ilk defa duyuyorum. Bilgilendirdiğin için de teşekkürler.

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
Sorunu çözdüm bilgilendirmek istedim. VPN ile PC den Amerika üzerinden Google desteğe ulaştım canlı sohbet ile durumu anlattım biraz uğraştılar sonra halloldu Türkiye üzerinden hiçbir muhatap bulamadım...

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Sorunu çözdüm bilgilendirmek istedim. VPN ile PC den Amerika üzerinden Google desteğe ulaştım canlı sohbet ile durumu anlattım biraz uğraştılar sonra halloldu Türkiye üzerinden hiçbir muhatap bulamadım...
Sorabildiniz mi hiç bu durum için çözüm ne zaman üretilecekmiş?

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
Maalesef aklıma gelmedi

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48

Bu çözümle ile ilgili arkadaş detaylandirip görseller ekleyerek güzel bir Rehber hazırlamış aynı sorunu yaşayanlar inceleyebilir

Üst Alt