Yardım Youtube Music Otomobil AUX Problemi

Byseus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
43
Selamlar

YouTube Music uygulaması ile aracımda aux bağlantısı ile kalite kaybı yaşamadan dinlemek istiyorum fakat ilginç bir durum yaşıyorum. Şöyle ki müzik kendiliğinden duruyor. Müziği başlatıyorum çalıyor ve sanki biri pause tuşuna basmış gibi duraklatılıyor. Aynı uygulama ile başka telefon bağladık o sorunsuz çalıyor. Benim telefonu normal kulaklık ile deniyorum yine çalıyor. Araçta sadece duraklıyor. Hani teyp sıkıntılı dicem başka telefon çalıyor ki teyp burda sadece gelen sesi veriyor fazla teferruat yok. Telefonda sorun olsa aux olmadan da durması gerek diyorum. Ayrıca farklı bir müzik çalar açınca telefondan aux bağlantısı ile sorunsuz çalıyor. Biraz karışık anlatmış olabilirim ama gerçekten karışık ve hiç rastlamadığım birşey.

Fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Farklı aux kablosu ile deneyin aux kablosunun ucunun kulaklığın ucundan uzun olmadığından emin olun, ayrıca aux üzerinde ekstra pin varsa(aux üzerinde her sarım bir pin) bu da duraklamalara neden olabilir.

Oyla:

Byseus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı aux kablosu ile deneyin aux kablosunun ucunun kulaklığın ucundan uzun olmadığından emin olun, ayrıca aux üzerinde ekstra pin varsa(aux üzerinde her sarım bir pin) bu da duraklamalara neden olabilir.
Belkin marka sıfır aux satın aldım eskisi sorunludur diyerek ama aynı sorun devam etti malesef

Oyla:

ilNeminis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilNeminis
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
26
Görev yöneticisinden uygulamaya uzun basın yandaki kilit simgesine tıklayın. MIUI'ın batarya tasarrufları biraz agresif, arkaplanda kendiliğinden kapanıyor olabilir.

Oyla:

Byseus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugün şöyle birşey keşfettim. Aux ile bağlantı yapınca telefonun sesi örneğin 1 den 10 kadar kademeli olsun 10-9-8 kademelerinde kendiliğinden duraklıyor 1 den 7 ye kadar olan ses seviyesinde ise duraklamadan çalıyor. İkinci bir note 8 pro ile de test ettim aynı şekilde sorun yapıyor. Youtube music sanırım android de ya da note 8 pro da problemli. Sıkıntı yaşayan olursa böyle yaparak kullanabilir. Ancak ses seviyesi ne yazık ki biraz düşük kalıyor.

İyi forumlar ️

Oyla:
Üst Alt