Soru Youtube Küçültmek

mami220

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Demir
Cihazım
Red Mi Note 7
Konular
8
Az önce video izlerkenana ekran tuşuna bastığımda YouTube videosu ekranın köşesinde küçük bir dikdörtgen şekline girdi ve oynamaya devam etti video. Bunu nasıl yaptım bilmiyorum ama hem videoyu izleyip telefon kullanılabiliyordu. Şuanda yapamıyorum bilen yardımcı olabilir mi?

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

YouTube uygulamasında ayarlar ve genel ayarlara girin. Ekran içinde ekran seçeneği varsa aktif olmalı.

Oyla:

zazaleite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
xiaomi mi8se
Konular
1
Az önce video izlerkenana ekran tuşuna bastığımda YouTube videosu ekranın köşesinde küçük bir dikdörtgen şekline girdi ve oynamaya devam etti video. Bunu nasıl yaptım bilmiyorum ama hem videoyu izleyip telefon kullanılabiliyordu. Şuanda yapamıyorum bilen yardımcı olabilir mi?
arama motoruna youtube vanced noroot yaz
apk olarak indir kur
youtube uygulamasının reklamsız ve arka planda çalışan olanıdır.Aynı zamanda bahsettiğin gibi küçük pencerede oynatma özelliğide var.Telefondaki youtube uygulamasını kaldırman veya devredışı bırakman gereklidir.Oturum açıcaksanda Microg de indirmelisiniz.

Oyla:

mami220

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Demir
Cihazım
Red Mi Note 7
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

YouTube uygulamasında ayarlar ve genel ayarlara girin. Ekran içinde ekran seçeneği varsa aktif olmalı.
Hocam bende böyle bir seçenek yok ama buna rağmen küçülmüştü nasıl oldu bende bilmiyorum
arama motoruna youtube vanced noroot yaz
apk olarak indir kur
youtube uygulamasının reklamsız ve arka planda çalışan olanıdır.Aynı zamanda bahsettiğin gibi küçük pencerede oynatma özelliğide var.Telefondaki youtube uygulamasını kaldırman veya devredışı bırakman gereklidir.Oturum açıcaksanda Microg de indirmelisiniz.
Hocam teşekkürler öneri için ama orijinal youtube üzerinden bu durumu kullanmak istiyorum

Oyla:
Üst Alt