Yardım youtube kids ikon kaybolma sorunu

bralakir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFARÜŞTÜ
Cihazım
Mİ A1
Konular
13
bildiğiniz üzere ülkemizde google play store'da youtube kids uygulaması yok. fakat apk yada market değiştirme yoluyla yüklenebiliyor. bende öyle yapıyorum fakat uygulama yüklemesi durmasına rağmen menüdeki ikonu kayboluyor. yeniden yükleme yapacağımda uygulama zaten yüklü diyor, yüklüyorum ve ikon geliyor uygulama çalışıyor ama sonra yine ikon kayboluyor menüden drunk~~ nasıl ve neden oluyor anlamış ya da bulabilmiş değilim

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
bildiğiniz üzere ülkemizde google play store'da youtube kids uygulaması yok. fakat apk yada market değiştirme yoluyla yüklenebiliyor. bende öyle yapıyorum fakat uygulama yüklemesi durmasına rağmen menüdeki ikonu kayboluyor. yeniden yükleme yapacağımda uygulama zaten yüklü diyor, yüklüyorum ve ikon geliyor uygulama çalışıyor ama sonra yine ikon kayboluyor menüden drunk~~ nasıl ve neden oluyor anlamış ya da bulabilmiş değilim
İkon dediğiniz simge widget olarak yükleniyor olabilir. Ama ben sorunun Launcher kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Size ilk tavsiyem farklı launcher kullanmanız. Nova launcheri öneririm.
Farklı launcher kullanmak istemiyorsanız, ayarlar>uygulamalar (üstteki menüden sistem uygulamalarını göster seçeneğini seçin) > Listeden Pixel 2 Launcher uygulamasını bulup verilerini temizleyin.

Oyla:

bralakir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFARÜŞTÜ
Cihazım
Mİ A1
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
farklı launcher ile de denedim hocam, menüye simge geliyor, çalışıyor, sonra bakıyorum simge yok olmuş. sizlerin kullandığı apk varsa birde onu denemek isterim açıkcası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk defa bir uygulamada bu sorunu yaşıyorum

Oyla:

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
farklı launcher ile de denedim hocam, menüye simge geliyor, çalışıyor, sonra bakıyorum simge yok olmuş. sizlerin kullandığı apk varsa birde onu denemek isterim açıkcası

ilk defa bir uygulamada bu sorunu yaşıyorum
O zaman sorun launcher kaynaklı değil, uygulama kaynaklı. Uygulamayı kaldırıp farklı yöntemle kurmayı denediniz mi?

Oyla:

bralakir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFARÜŞTÜ
Cihazım
Mİ A1
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vpn kullanıp ülke değişikliği ile yükledim, birkaçta apk denedim, çok ilginç, android one nedeniyle mi oluyor pek anlamış değilim, sonrasında marketi TR yapıyorum

sizleri se uğraştırıyorum ama malum çocuklar video izliyor sürekli, normal youtube önerilen videolar çok sağlıklı olmuyor, pedagojik ve psikolojik açıdan sıkıntı doğuran öneriler oluyor, kids uygulaması da %100 diyemesekte büyük oranda engel oluyor

Oyla:
Üst Alt