Yardım YouTube Kapanmıyor

volkanakdemir123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 10.3.6
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar redmi Note 7 kullanıyorum alalı 20 gün civarı oldu ve böyle bir sorun ile karşılaştım sizden yardım almak istiyorum.
Sorunum YouTube giriyorum herhangi bir video açıyorum sonra onu kapatıyorum.
Kapatınca bildirim çubuğunu aşağı çekince orada gözüküyor ne devam ettiriyor ne de kapanıyor.
Kapatmak için üstüne tıklıyorum YouTube a giriyorum kapatıyorum sonra tekrar bildirim çubuğuna geliyor tekrar girip kapatınca düzeliyor.
Bunun nedeni nedir acaba?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Silip yüklemeyi deneyin yani güncelleştirmeleri kaldırıp tekrar yükleyin. Veya premium ile alakalı bir bug olabilir yoksa telefonda bir problem yok bende öyle bir şey hiç olmadı.

Oyla:

therkut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkut
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
3
Bende YouTube Premium kullanıcısıyım. Aynı sorun bende de oluyor bazen. Her zaman değil ama ne kadar sık olduğuna hiç dikkat etmedim. YouTube uygulamasını uygulama listesinden durmaya zorla yaparak çözüyorum ancak. Ha bu bir çözüm mü? Geçici olarak evet. Mui beni yıldırdı. Samsung S10 ailesine göz süzmeye başladım. Bakalım ne zaman pes ederim.

Oyla:

volkanakdemir123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Silip yüklemeyi deneyin yani güncelleştirmeleri kaldırıp tekrar yükleyin. Veya premium ile alakalı bir bug olabilir yoksa telefonda bir problem yok bende öyle bir şey hiç olmadı.
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende YouTube Premium kullanıcısıyım. Aynı sorun bende de oluyor bazen. Her zaman değil ama ne kadar sık olduğuna hiç dikkat etmedim. YouTube uygulamasını uygulama listesinden durmaya zorla yaparak çözüyorum ancak. Ha bu bir çözüm mü? Geçici olarak evet. Mui beni yıldırdı. Samsung S10 ailesine göz süzmeye başladım. Bakalım ne zaman pes ederim.
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler

Oyla:
Üst Alt