Yardım Youtube bazı videolar görünmüyor

can_nez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YiğitCan
Konular
14
Mi 9t kullanıcısıyım son 2 haftadır youtube da küfür içerikli müzikler, şiddet içerikli videolar, ve normal sayılan çoğu videoları (barış özcan, saniye'nin videolarını bile) mobil veri ile girdiğim zaman göremiyorum. Ya wifi ile bağlanmam lazım ya da mobil veri + vpn.
Operatörümden güvenli internet hizmeti alıyordum iptal ettirdim halen aynı. Youtube vanced, youtube pro, normal youtube tüm uygulamalarda aynı sorun mevcut internette araştırma yaptım ama aynı sorunu yaşayana rastlamadım. Sanki google'da kısıtlı mod kullanıyor gibiyim ama dediğim gibi normal her yaşa uygun olan içerikler bile görünmüyor. Yardımlarınızı bekliyorum
Google veya youtube'un ayarlarında bir kısıtlama gibi bir ayar olsa wifi ile aynı sorunu yaşarım diye düşünüyorum

Marshmeow

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Begüm
Cihazım
iPhone 14 pro
Konular
0
Mi 9t kullanıcısıyım son 2 haftadır youtube da küfür içerikli müzikler, şiddet içerikli videolar, ve normal sayılan çoğu videoları (barış özcan, saniye'nin videolarını bile) mobil veri ile girdiğim zaman göremiyorum. Ya wifi ile bağlanmam lazım ya da mobil veri + vpn.
Operatörümden güvenli internet hizmeti alıyordum iptal ettirdim halen aynı. Youtube vanced, youtube pro, normal youtube tüm uygulamalarda aynı sorun mevcut internette araştırma yaptım ama aynı sorunu yaşayana rastlamadım. Sanki google'da kısıtlı mod kullanıyor gibiyim ama dediğim gibi normal her yaşa uygun olan içerikler bile görünmüyor. Yardımlarınızı bekliyorum
Google veya youtube'un ayarlarında bir kısıtlama gibi bir ayar olsa wifi ile aynı sorunu yaşarım diye düşünüyorum
Merhaba çözebildiniz mi aynı sorunu ben de ve arkadaşım da yaşıyoruz apple cihaz bizimkiler de

can_nez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YiğitCan
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam çözemedim mobil veri ile yt'a gireceğim zaman vpn kullanıyorum.

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
operatörünüzü arayın internet ayarlarınızı sıfırlasınlar sizde telefondan mobil veriyi sıfırlayın telefonu kapatıp açın öyle deneyin

can_nez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YiğitCan
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonla alakalı değil hocam simi başka telefona takınca da aynısı oluyor operatör ile de görüştüm hiç bir şekilde sorunu bulamıyolar

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
telefonla alakalı değil hocam simi başka telefona takınca da aynısı oluyor operatör ile de görüştüm hiç bir şekilde sorunu bulamıyolar
şebeke internet ayarlarını sıfırlasınlar

Üst Alt