- Adım
- Orçun
- Cihazım
- Mi 8 Lite
- Konular
- 17
Merhaba arkadaşlar benim kullandığım ve çok işime yarayan Youtube arkaplanda çalıştırma olayını bilmeyen arkadaşlar için anlatmak istedim. Cihazınızda Chrome uygulamasının yüklü olması yetiyor.
1. Chrome uygulamasını açıp sağ üstte bulunan 3 noktaya tıklıyoruz.
2. Daha sonra önümüze çıkan ayardan "Masaüstü sitesi" kutucuğunu işaretliyoruz.
3. Arama çubuğuna
4. İstediğimiz video, şarkı vb. açtıktan sonra anasayfaya dönüyoruz ve bildirim çubuğunda aşağıdaki gibi bildirim açılıyor, oradan oynatma seçeneğine tıkladığımızda arkaplanda çalmaya devam ediyor.
*Hiçbir program vb. birşeye ihtiyaç olmadan uygulandığı için bu yöntem beni cezbediyor, daha önceden bu konu açıldıysa ya da yanlış yere açtıysam affola.
*Cihazı ekran kilidi yaptığımızda da arka planda oynamaya devam ediyor.
1. Chrome uygulamasını açıp sağ üstte bulunan 3 noktaya tıklıyoruz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
2. Daha sonra önümüze çıkan ayardan "Masaüstü sitesi" kutucuğunu işaretliyoruz.
3. Arama çubuğuna
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yazdığımızda site aşağıdaki resim gibi açılacaktır. İstediğimiz şarkı vs. arama çubuğundan arayabilirsiniz.
4. İstediğimiz video, şarkı vb. açtıktan sonra anasayfaya dönüyoruz ve bildirim çubuğunda aşağıdaki gibi bildirim açılıyor, oradan oynatma seçeneğine tıkladığımızda arkaplanda çalmaya devam ediyor.
*Hiçbir program vb. birşeye ihtiyaç olmadan uygulandığı için bu yöntem beni cezbediyor, daha önceden bu konu açıldıysa ya da yanlış yere açtıysam affola.
*Cihazı ekran kilidi yaptığımızda da arka planda oynamaya devam ediyor.