Soru YouTube Anasayfa Otomatik Oynatma

• Konbuyu başlatan aors
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 622

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Anasayfadaki tavsiye videoların üstüne gelince kendi kendine önizleme verme özelliğine sinir oluyorum, üstelik izleme geçmişinde de çıkıyor bunlar ve dolduruyor geçmişi. Önceden ayarlar kısmında hem bir sonrakine otomatik oynatma hem de anasayfa otomatik oynatmayı kapatma şansı vardı, Masik rom yükledim, YouTube da kayboldu bu özellik, sizde durum nedir? Romla alakalı olacağını sanmıyorum, YouTube mu kapattı bu ayarı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-01-15-12-48-457_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2019-11-01-15-12-48-457_com.google.android.youtube.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 12

avantis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Anasayfadaki tavsiye videoların üstüne gelince kendi kendine önizleme verme özelliğine sinir oluyorum, üstelik izleme geçmişinde de çıkıyor bunlar ve dolduruyor geçmişi. Önceden ayarlar kısmında hem bir sonrakine otomatik oynatma hem de anasayfa otomatik oynatmayı kapatma şansı vardı, Masik rom yükledim, YouTube da kayboldu bu özellik, sizde durum nedir? Romla alakalı olacağını sanmıyorum, YouTube mu kapattı bu ayarı?
vanced youtube kullanıyorum ve o ayar halen mevcut. Sinir bozucu bir şey.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Hocam masik rom indiriyorum ses Hi Fi değişiklik var mı? Changelog: standart olanı değiştirmek için yerleşik global Hi-Fi ses motoru, daha iyi ses işleme için kodekler değiştirildi. Birde bu Grafik katmanlarının renk doygunluğunun artması (Süper AMOLED tarzında) renkler nasıl?

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Renkler çok iyi, ses konusunu tecrübe edemedim, özelleştirmelerden ve şarjdan çok memnunum. Akıllı Ağ özelliğine bayıldım. Kesinlikle tavsiye ederim Masik X romunu

Üst Alt