Yardım yönetilen cihaz

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 10.2.2.0
Telefon Modeli
mi9se
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar telin Ayarlar a tıklayıp en üste Arama ayarları kutusuna yön yazınca başlarında 3 nokta olan yazanlara tıklayınca yönetici ile ilgili yazılar çıkıyor fotodaki gibi onlara tıklanmıyor. Bunlar ne arkadaşlar cihazımı başkası mı yönetiyor içinde geziyor falan? birde magisk manager diye birşey var siliyorum cihazı yeniden başlatınca geri geliyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Şimdiye kadar bu kısma girmedim ama görünen o ki yönetilen cihaz dediği sizin cihazınız zaten. Cihaz içinde başkaları mı dolaşıyor, yönetiyor tarzı bir şey olduğunu düşünmüyorum yine de net bilgisi olan arkadaşlar bu bölümün ne işe yaradığını söyleyecektir.
Magisk manager ise root ile alakalı bir uygulama. Magisk ile telefonu root yapıyoruz, bahsi geçen uygulama da bunun dosya yöneticisi gibi düşünün.

Oyla:

Sadhan85

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sadullah
Cihazım
Mi 5
Konular
15
BAZI UYGULAMALAR İLE TELEONUMUZ TAKİP EDİLEBİLİYOR. BUNLARDAN BAZILARINI KULLANMA DENEYİMİM OLDU VE AKTİF OLARAK BİRİNDE OĞLUM İÇİN KULLANIYORUM. BU UYGULAMALAR İLE WHATSAM SMS YAZIŞMALARAI ARAMA KAYITLARI SES KAYITLARI KONUM GİBİ HERŞEYE ULAŞILABİLİYOR BAŞKA BİR TELEFON TARAFINDAN. VE BU UYGULAMADA TAMAMEN GİZLİ ÇALIŞIYOR SİMSGESİ O YÜZDEN ANLAŞIAMIYOR. BU UYGULAMALAR TELEFONA SİSTEM YÖNETİCİSİ KONUMUNDA KURULUYORLAR BAŞKA BİR İSİMLE. MESELA BEN 3 FARKLI UYGULAMA DENEMİŞTİM KARAR VEREMK İÇİN, BİRİSİ SYSTEM UPDATE MANAGER DİĞERİ GPS UPDATE GİBİ İSİMLER İÇERİYOR VE UNU GÖREN KİŞİ PEK FAZLA KAFASINA TAKMIYOR TELEFONUN KENDİSİ İLE ALAKALI BİR ŞEY OLDUGUNU DÜŞÜNÜP ÖNEMSEMİYOR. BUNLARI KALDIRAMIYORSUNUZDA. TEK YOLU VAR ODA CİHAZ YNETİCİSİ İZNİNİ DEVRE DIŞI BIRAKMAK, ONDAN SONRA SİLİNEBİLİYOR. BURAYA KADAR BUYUK HARF YAZMIŞIM KSR BAKMAYIN KASITLI BİRŞEY YOK.

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188
BAZI UYGULAMALAR İLE TELEONUMUZ TAKİP EDİLEBİLİYOR. BUNLARDAN BAZILARINI KULLANMA DENEYİMİM OLDU VE AKTİF OLARAK BİRİNDE OĞLUM İÇİN KULLANIYORUM. BU UYGULAMALAR İLE WHATSAM SMS YAZIŞMALARAI ARAMA KAYITLARI SES KAYITLARI KONUM GİBİ HERŞEYE ULAŞILABİLİYOR BAŞKA BİR TELEFON TARAFINDAN. VE BU UYGULAMADA TAMAMEN GİZLİ ÇALIŞIYOR SİMSGESİ O YÜZDEN ANLAŞIAMIYOR. BU UYGULAMALAR TELEFONA SİSTEM YÖNETİCİSİ KONUMUNDA KURULUYORLAR BAŞKA BİR İSİMLE. MESELA BEN 3 FARKLI UYGULAMA DENEMİŞTİM KARAR VEREMK İÇİN, BİRİSİ SYSTEM UPDATE MANAGER DİĞERİ GPS UPDATE GİBİ İSİMLER İÇERİYOR VE UNU GÖREN KİŞİ PEK FAZLA KAFASINA TAKMIYOR TELEFONUN KENDİSİ İLE ALAKALI BİR ŞEY OLDUGUNU DÜŞÜNÜP ÖNEMSEMİYOR. BUNLARI KALDIRAMIYORSUNUZDA. TEK YOLU VAR ODA CİHAZ YNETİCİSİ İZNİNİ DEVRE DIŞI BIRAKMAK, ONDAN SONRA SİLİNEBİLİYOR. BURAYA KADAR BUYUK HARF YAZMIŞIM KSR BAKMAYIN KASITLI BİRŞEY YOK.
Forum kurallı gereği başlıklarda ilk harf büyük diğerleri küçük olacak şekilde yazılmalıdır.

Lütfen düzeltelim hocam.

Oyla:
Üst Alt