Yardım Yöneticilerimizden bir ufak rica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Masik P
Telefon Modeli
Mi8 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba öncelikle konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemedim, yanlış bir yere açtıysam özür dilerim. Aslında konu da açmak istemedim ama zorunda kaldım. Bu ara forumdaki madalyalara biraz sardım da madalya topluyorum :) Eskiden Ulu önderimiz Atatürk'ün madalyası verilmiş birçok kişiye. Bu konular bir süredir kilitli. Bazı konu açıp isteyen kişilere de verildiğini gördüm. Bu madalyadan bana da verebilir misiniz lütfen çok istedim şuan :) Madalya verilirse eğer konu silinebilir durmasa da olur.

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Atatürk ile türk bayrağı olan arkadaşlar var bende baktım aslında Atatürk ve türk bayrağı konusu sabit kalsada rengimiz belli olsa..

Oyla:

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Atatürk ile türk bayrağı olan arkadaşlar var bende baktım aslında Atatürk ve türk bayrağı konusu sabit kalsada rengimiz belli olsa..
bu rengimizi belli etmek değil aslında. Atatürk ve türk bayrağı her türk gencinin isteyeceği bişey. İstemeyen de almaz zaten. Ben şuan almak istedim ama konular kilitlenmiş.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Belirtmiş olduğunuz madalyalar sadece özel günlerde veriliyor maalesef. Adı üzerinde madalya... Forumu sürekli takip eden ve yapılan etkinlikleri kaçırmayan kullanıcılarımız için bir ödül gibi düşünebilirsiniz. Örneğin Türk bayrağı madalyası dağıtımı bu konu üzerinden bir hafta önce kapatıldı. Atatürk madalyasının ise 10 Kasım'da yeniden dağıtıma açılması planlanıyor. Lütfen forumu takipte kalın :)

Oyla:

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Tüh be hocam ben forumu her gün takip ediyorum aslında ama bu madalya konusuna daha bugün sardım :) En azından Atatürk'ümüzün madalyasını alsaydık valla iyi olurdu. Teşekkür ederim bu arada ilgilendiğiniz için
Belirtmiş olduğunuz madalyalar sadece özel günlerde veriliyor maalesef. Adı üzerinde madalya... Forumu sürekli takip eden ve yapışan etkinlikleri kaçırmayan kullanıcılarımız için bir ödül gibi düşünebilirsiniz. Örneğin Türk bayrağı madalyası dağıtımı bu konu üzerinden bir hafta önce kapatıldı. Atatürk madalyasının ise 10 Kasım'da yeniden dağıtıma açılması planlanıyor. Lütfen forumu takipte kalın :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüh be hocam ben forumu her gün takip ediyorum aslında ama bu madalya konusuna daha bugün sardım :) En azından Atatürk'ümüzün madalyasını alsaydık valla iyi olurdu. Teşekkür ederim bu arada ilgilendiğiniz için
10 Kasım'da burdayız :)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Büyük ihtimalle konu yarın açılmış olur hocam :)

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Bana özelden yazdınız ve ben de size konuları açıldığında verildiğini söyledim. Neden bunu genel konu olarak açma gereği duydunuz? Tabi ki benim üst mercilerimdeki hocalarım daha iyi bilir ama yaptığınıza söyleyecek söz bulamadım.

Oyla:

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Bana özelden yazdınız ve ben de size konuları açıldığında verildiğini söyledim. Neden bunu genel konu olarak açma gereği duydunuz?
Buse hocam sonradan bir tane konu gördüm bazı arkadaşlar konu açıp istemiş ve verilmiş. Konuda da söyledim zaten. Siz yetkim yok dediğiniz için bende konu açayım dedim belki verilir dedim. Eğer bir sorun varsa veya bir yanlış cezası verilsin sorun değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

- Hocam buradan yazdığım için affedin öncelikle. Rahatsız ettiysem kusura bakmayın. Konu açıp fazlalık yapsın istemedim. Atatürk madalyası varmış eskiden şimdi hepsine girdim ama hepsi kapali. Çok istedim şuan o madalyadan nasıl alabilirim acaba ?
-Konusu açılmadan madalya veremiyorum malesef. Yetkim dışında kalıyor.
hocam mesaj bu şekildeydi. Ben kendim de söyledim zaten konu fazlalığı yapmak istemedim diye. Sizi neden umursamayayım. Siz konusu açılmadan yetkim dışında kalıyor deyince ve dediğim gibi daha önceden açılmış bir konuyu görünce bu konuda bende açmak istedim. Vaktinizi çaldığımı düşündüyseniz kusura bakmayın. Ceza vericekse admin arkadaşlar buyrun versin sorun değil böyle bişey için.
Konuları açılmadan madalya veremiyorum yetkim dışında kalıyor dedim. Yetkim var. Konu dışı olanları üst yöneticilerimiz onaylar tabi ki. Lütfen yahu. Beni umursamayacaktiniz madem adminlerime mesaj atsaydiniz, neden benim vaktimi harcadınız ki?

Son düzenleme:
Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Yanlış anlaşılmadan ötürü özür dilerim, hatalı taraf benim. Ben de size aslında "adminler konu açmadan madalya vermek benim yetkim dışındadır" demek istemiştim. Bu şekilde konu açınca yanlış anlayıp uzuldum. Kusura bakmayın Sahund19

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt