Yardım Yetkili hesap ile rom değiştirme

Kegrine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Fake ROM 1.0.5.0
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro Plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar, elimde Çin menşeli Redmi Note 13 Pro Plus 12 256 var. Buna orijinal Çin rom atmak istiyorum. Kayıt yaptırmak istemiyorum çünkü bir iki aya telefonu değiştirebilirim. Bir kaç kişiye danıştım ama ya guvenemedim ya da fiyat fazla geldi. 10 dolara kadar bu işi yapabilecek birisi var mıdır? Ya da tanıyan, bilen? Teşekkürler.

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Merhabalar, elimde Çin menşeli Redmi Note 13 Pro Plus 12 256 var. Buna orijinal Çin rom atmak istiyorum. Kayıt yaptırmak istemiyorum çünkü bir iki aya telefonu değiştirebilirim. Bir kaç kişiye danıştım ama ya guvenemedim ya da fiyat fazla geldi. 10 dolara kadar bu işi yapabilecek birisi var mıdır? Ya da tanıyan, bilen? Teşekkürler.
Hocam 10 dolara bu işi yapan olmaz.zBende de mi13 ultra var çin cihazı.bootloderi açsam yeterli benim için ama suan için yöntem yok.çünlü cihazı hyperos sürüme yükselttim.Önceden bilsem yükseltmezdim ,mıuı da kalsam o zaman klit açma sansım yüksekti.
Şimdi sizin sorunuza gelirsek yetkil hesap 160 180 dolardan bahsediyolar ,kilit için değer mi değmez bence.Birde şuan için serverlar kapalı açarım diyenede inanmayın paranızı alırlar.
Ben ülkemizde olsun yabancı formlarda da olsun sorduklarım kapalı diyolar.
Tek çare çin hesabı bulup cihaza ekletip açmanız o da zor .

2210132G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Kegrine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 10 dolara bu işi yapan olmaz.zBende de mi13 ultra var çin cihazı.bootloderi açsam yeterli benim için ama suan için yöntem yok.çünlü cihazı hyperos sürüme yükselttim.Önceden bilsem yükseltmezdim ,mıuı da kalsam o zaman klit açma sansım yüksekti.
Şimdi sizin sorunuza gelirsek yetkil hesap 160 180 dolardan bahsediyolar ,kilit için değer mi değmez bence.Birde şuan için serverlar kapalı açarım diyenede inanmayın paranızı alırlar.
Ben ülkemizde olsun yabancı formlarda da olsun sorduklarım kapalı diyolar.
Tek çare çin hesabı bulup cihaza ekletip açmanız o da zor .

Ben bootloader açmaktan bahsetmedim üstadım. Zaten mediatek işlemcisi var. Açsam ne acmasam ne. Sadece orijinal Çin romuna geçip güncelleme almak istiyorum bu kadar. Rom değişecek sadece o kadar.

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Ben bootloader açmaktan bahsetmedim üstadım. Zaten mediatek işlemcisi var. Açsam ne acmasam ne. Sadece orijinal Çin romuna geçip güncelleme almak istiyorum bu kadar. Rom değişecek sadece o kadar.
Global cihazsa kendin aç geçin o zaman 13t pro varken ben kendim açmıştım.
Ha beklemim dersen burada da var sanırsam ücretli yapan.

Oyla:

Kegrine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefona yetkili hesap ile işlem yaptırdım konu kapanabilir. Forum dışında birisiyle yaptım.

Oyla:
Üst Alt