Haber Yetkili hesaba para kaptırma zamanı bitmiştir.

Merhabalar yd cihazlarımızı kayıt ettirmek için yetkili hesaptan kredi alma olayı bitmiştir telefoncuların kullandığı DFT pro ve TR tolls pro gibi yazılımlar bl açıyormuş dün itibariyle öğrendim hatta kayıt için fiyat sorduğumda 400 TL dedi önceden 1000TL sırf yetkili hesaba ödenirdi ama brick ve bilgiler silinmeden gibi durumlar için geçerliymiş

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
219
Tamda dün bir telefoncuda ekran koruyucu taktırmak için bu olaya şahit oldum. Dükkan sahibi ekran koruyucu takarken üst katta olan teknisyeni aşağı indi. Buna benzer bilgiyi verdi. Dediki konuştum. Artık ücretsiz oldu dedi. Dükkan sahibi nasıl yani baya ücretsiz mi olmuş dedi. Evet abi dedi teknisyen. Sonra e nasıl olcak şimdi dedi dükkan sahibi. (Sanırım nasıl para kazancaz demek istedi) Teknisyen de bana bakıp sonra dükkan sahibine dönüp konuşuruz abi sonra dedi. 😁

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
22
Bizim için güzel, telefoncular için kötü haber :D

Gerçi ilerleyen zamanlarda Xiaomi bootloader kilidinin açılmasını yasaklayacak gibi.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Telegram gruplarında da denk geldim bir kaç kez işlemleri çok ucuza yapanlar vardı.

Böyle olması telefoncular için de iyi aslında kayıtlı şekilde zahmetsiz satış yaparlar. Kolay kayıt satışı da arttırır. Direnç yüzünden YD ürünlere uzaklaşmıştı alıcılar.

arguss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
poco f1
Konular
2
Ne zaman yayilir bu olay benim 2 hafta icin de kayit yaptirmam lazim

2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Evet bir açık sayesinde işlem yapılabiliyor Ama Yetkili hesap baronları mevcut açığı firmaya dün itibariyle çoktan raporladı. Şahsi görüğüm inşallah yanılırım ama bu açık ilk güncelleme de kapatılacaktır.
Çünkü yetkili hesap id lerin çıkış yeri ile açığı kapatacak yer hemen hemen aynı yer sayılır. Ülkemizden günde çok yüksek ücretler dolar cinsinden yurtdışına çıkıyordu. Bu rant kapısını kapatmazlar diye tahmin ediyorum. İnşallah yanılırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne zaman yayilir bu olay benim 2 hafta icin de kayit yaptirmam lazim

biz işlem yapıyoruz zaten başladı. Uzak bağlantı ile hallederiz. Modeliniz nedir?

arguss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
poco f1
Konular
2
Evet bir açık sayesinde işlem yapılabiliyor Ama Yetkili hesap baronları mevcut açığı firmaya dün itibariyle çoktan raporladı. Şahsi görüğüm inşallah yanılırım ama bu açık ilk güncelleme de kapatılacaktır.
Çünkü yetkili hesap id lerin çıkış yeri ile açığı kapatacak yer hemen hemen aynı yer sayılır. Ülkemizden günde çok yüksek ücretler dolar cinsinden yurtdışına çıkıyordu. Bu rant kapısını kapatmazlar diye tahmin ediyorum. İnşallah yanılırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biz işlem yapıyoruz zaten başladı. Uzak bağlantı ile hallederiz. Modeliniz nedir?
Mi 13 sanirim cin cihaz bl. Acamiyorum cunku

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Mi 13 sanirim cin cihaz bl. Acamiyorum cunku

mi 13 ler zaten server kayıt oluyor. Bu haber MTK işlemcili cihazlar için. Sizin cihazı server kayıt yaparız dirençsiz sıkıntı yok

arguss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
poco f1
Konular
2
mi 13 ler zaten server kayıt oluyor. Bu haber MTK işlemcili cihazlar için. Sizin cihazı server kayıt yaparız dirençsiz sıkıntı yok
Tamam yapalim

Üst Alt