Yardım Yetki geri alınamadı

duotria

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
efe doğan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.5
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese merhabalar,
Bildiğiniz üzere xiaomi reklamları çok can sıkıyor ve pili de azaltıyor bende bu reklamları kaldırmak için bütün reklam veren xiaomi uygulamalarından "tavsiye al" hizmetini kapattım son adım olarak "msa" kapatmam lazım fakat yetkiyi geri almak istediğim zaman bi 2, 3 dk civarı bekletiyor en sonunda yetki geri alınamadı yazıyor ne kadar yaptıysam olmadı bunun bir çözümü var mı ?

NOT: Cihaz imei repair yapılmıştır ben kendim evde yaptım ama sorunsuz çalışıyor imei repair yapmadan önce böyle bir durum yoktu ondan kaynaklı olabilir mi?

sahin5289

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
6
duotria, şimdi bende denedim ilk denemede aynı hatayı verdi cihazı kapatıp açtım tekrar denedim yetkiyi kapattı sizde denermisiniz

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
MTK cihazlarda plaka işleminden sonra bu bölüm çalışmaz asla.Yetki geri alınma olayı olmaz.Cihazdan cihaza değişkenlik histerme imkanı olur

Oyla:

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Mobil veriyi de wifi yi da açık tut. Geri aldıktan sonra telefonu 10 dakika kadar elleme bekle. Birisi böyle yapmıştı.

Oyla:

duotria

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
efe doğan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
duotria, şimdi bende denedim ilk denemede aynı hatayı verdi cihazı kapatıp açtım tekrar denedim yetkiyi kapattı sizde denermisiniz
sizin dediğinizi denedim olmadı maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mobil veriyi de wifi yi da açık tut. Geri aldıktan sonra telefonu 10 dakika kadar elleme bekle. Birisi böyle yapmıştı.
deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MTK cihazlarda plaka işleminden sonra bu bölüm çalışmaz asla.Yetki geri alınma olayı olmaz.Cihazdan cihaza değişkenlik histerme imkanı olur
çok kötü bir durum umarım çalışır

Oyla:
Üst Alt