Soru Yeni Xiaomi mi 4 aldım Telefona rom atmaya gerek varmı

mcolbeyi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahid
Cihazım
Mi 4
Konular
6
forumda yeniyim bu rom meselesi nedir yardımcı olurmusunuz.

ZenonTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Galaxy S4
Konular
7
hiç atma bırak en stabili kendi arayüzü zaten bu bootloader veya bootlopmuydu bişeydi onlar samsung lg gibi değil diye biliyorum o yüzden hiç girme derim o işlere :D bu arada hayırlı olsun :D

Oyla:

mcolbeyi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahid
Cihazım
Mi 4
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilgin için teşekkür ederim. Bide yağmurlu havada filan telefonla konuşmam gerekirse su alır mı bilgin var mı

Oyla:

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
ilgin için teşekkür ederim. Bide yağmurlu havada filan telefonla konuşmam gerekirse su alır mı bilgin var mı
Hocam alır almaz birşey diyemem. Ama geçen günlerde telefon yere dustu ve zemin ıslak olmasına rağmen su falan almadı.

Oyla:

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Mi4 alınca cihazın herhangi bir donanımsal olarak hatası-kusuru olmadıgını anlamak için test etmek için bir yöntem,yazılım var mı ? Bunu da araştırın, bilgisi olan varsa cevaplarsa iyi olur.

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Mi4 alınca cihazın herhangi bir donanımsal olarak hatası-kusuru olmadıgını anlamak için test etmek için bir yöntem,yazılım var mı ? Bunu da araştırın, bilgisi olan varsa cevaplarsa iyi olur.

Ayarlar/telefon hakkında/çekirdek sürümü yazan bölüme arka arkaya bir kaç defa tıkladığınızda tüm testleri yapabilirsiniz hocam :)

Oyla:

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Ayarlar/telefon hakkında/çekirdek sürümü yazan bölüme arka arkaya bir kaç defa tıkladığınızda tüm testleri yapabilirsiniz hocam :)
Teşekkürler hocam, mi4'ün donanımsal olarak tüm kontrollerini o şekilde yapabiliyor muyuz? Herhangi bir sıkıntısı var mı diye test etmek için yani? Yeterli mi bu, başka yol,yöntemler var mıdır?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Teşekkürler hocam, mi4'ün donanımsal olarak tüm kontrollerini o şekilde yapabiliyor muyuz? Herhangi bir sıkıntısı var mı diye test etmek için yani? Yeterli mi bu, başka yol,yöntemler var mıdır?

Bence yeterli hocam ama siz daha fazla detaya girmek isterseniz elbette ki ek uygulamalar kullanabilirsiniz. Bence öncelikle bu şekilde test edin, eğer tatmin olmazsanız değişik yollar düşünebilirsiniz :)

Oyla:
Üst Alt