Yardım Yeni xiaomi mi 14t Cihazın şarjının hızlı bitmesi

TrigliseritMan1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gizli
Cihazım
Xiaomi mi 14t
Konular
1
Herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık 1-1,5 hafta önce almış oldum Xiaomi Mi 14T Cihazım gayet güzel aslında ama şöyle bir durum var 5.000 miliamper bataryaya sahip olmasına rağmen yaklaşık 6-6,5 maksimum 7 dakikada bir yüzde bir şarj düşüyor ortalama kullanımda arka planda çalışan uygulama sadece Instagram olarak seçtiğim duvar kağıdı döngüsü gibi vesaire bu tür bataryayı sömürebilecek bütün uygulamaları kapattım arka planda buna rağmen gün içinde ortalama kullanımda batarya biraz hızlı gidiyor gibime geliyor yazılımsal olduğunu da düşünüyorum cihaz türkiye içi mediamarkttan alınma yani bu kadar para verip bu durumun olması can sıkıyor bunun ana çözümü nedir

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
24
Aynı cihazdan bende var yurd dışı direnç kayıtlı kullanım bu şekilde şuan için bende tek duvar kağıdı döngüsü kapalı kullanmadığım için geri kalan ayar nasıl geldiyse öyle kurcalamadim hiç

Ekli dosyalar

• 1000003251.jpg
    1000003251.jpg
    271,9 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000003252.jpg
    1000003252.jpg
    248,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000003253.jpg
    1000003253.jpg
    246,5 KB · Görüntüleme: 18
Oyla:

TrigliseritMan1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gizli
Cihazım
Xiaomi mi 14t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı cihazdan bende var yurd dışı direnç kayıtlı kullanım bu şekilde şuan için bende tek duvar kağıdı döngüsü kapalı kullanmadığım için geri kalan ayar nasıl geldiyse öyle kurcalamadim hiç
Direnç kayıtlı ne oluyor amacı ne direncin? Şarj ile ilgili mi, ben ark planda çalışan çoğu uygulamayı kapatmama rağmen 6 7 dakika da şarjın düşmesi sıkıntı bence.

Oyla:

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
24
Direnç kayıtlı ne oluyor amacı ne direncin? Şarj ile ilgili mi, ben ark planda çalışan çoğu uygulamayı kapatmama rağmen 6 7 dakika da şarjın düşmesi sıkıntı bence.
Kaçak cihaz yani IMEI atılmış

Oyla:

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
31
Direnç kayıtlı cihazlarda arka kapak açılıp çipte oynama yapılıyor diye biliyorum. Çoğu telefoncu arkadaşlar tavsiye etmiyor. Aynı zamanda herkesin tam garanti vereceği bir işlem değil.

Oyla:

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
24
Direnç kayıtlı cihazlarda arka kapak açılıp çipte oynama yapılıyor diye biliyorum. Çoğu telefoncu arkadaşlar tavsiye etmiyor. Aynı zamanda herkesin tam garanti vereceği bir işlem değil
Uzun zamandır böyle cihazlar kullanıyorum sorun yaşamadım :) yaşayanlar illaki olmuştur ama bana denk gelmedi

Oyla:
Üst Alt