Ben havanın 40 derece olduğu hatta geçtiği zamanlarda aldım telefonu, ısınma sorunu vardı ilk başlarda, hatta ertesi gün bu ısınma normal mi dedim, baktı biraz bu havada normal dedi. Bataryadan da pek memnun değildim. Ama sonra batarya performansı bir düzene girdi. Sanırım kullanım alışkanlığına göre güç tüketimini ayarlıyor kullandıkça. Hatta ayarlarda pil kısmında bunla ilgili bir kısım da vardı artık ne kadar faydası var nasıl çalışıyor bilgim yok.
Rom olarak geçen ay Endonezya kurdum. Yoğun performansta kullanan biri değilim telefonu. Oyun falan oynamam. O yüzden performans konusunda bir şey diyemeyeceğim. Ben sadece Mi arama uygulamasını merak ettiğim için kurmuştum.
BL kilidini açıp Mi Flash ile SMOMIXN MIUI 14.0.3.1 Android 12 yerine, TMOINXM MIUI 14.0.1.0 Android 13 kurdum. Güncelledi MIUI 14.0.2.0 yaptı. Mi Flash ile rom atarken sağ altta (bende ilk olarak gözükmedi, pencereyi küçültünce geldi) "clean all" işaretli olması lazım. Clean all and unlock işaretli olursa BL kilidi kapanır. "save user data" yapınca da telefon açılmıyor boot ekranında reset atıp recoverye atıyor. Recoveryden wipe yapınca da olmadı bende. Tekrardan "clean all" yapıp rom flashladım.