Yardım Yeni Uygulama konumu

mssy21

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammed Ali
Cihazım
Redmi note 12S
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Orjinal
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba; Redmi note 7 kullanıcısıyım. Yeni uygulama indirdiğimde ana sayfalarda yer olmasına rağmen yeni bir sayfa açılıp uygulama oraya geliyor. Her seferinde uygulamayı ilk sayfalar almak zorunda kalıyorum. Birçok formül denedim fakat çözüme kavuşamadım. Varmı bir çözümü olan. Şimdiden teşekkürler

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Çözümü ben de merak ediyorum.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Ana ekran ayarlarının resimdeki gibi olduğunu kontrol edip tekrar deneyin. Ayrıca bir defalığına ana ekranda boş bir yere basılı tutun ve ardından telefonu sallayın ve tekrar deneyin.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Ana ekran ayarlarının resimdeki gibi olduğunu kontrol edip tekrar deneyin. Ayrıca bir defalığına ana ekranda boş bir yere basılı tutun ve ardından telefonu sallayın ve tekrar deneyin.

Arkadaşın sordugu bu degil hocam.
Yeni uygulama yukleyince yeni ve boş bir sayfa acilip oraya simgesi geliyor. Durum bu

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Arkadaşın sordugu bu degil hocam.
Yeni uygulama yukleyince yeni ve boş bir sayfa acilip oraya simgesi geliyor. Durum bu
Hocam yeni yüklediği uygulama kısalyollarının yeni bir sayfaya eklendiğini belirtmiş, budurum normalde ya ana ekran düzeni kilitliyken, ya otomatik boşluk doldurma kapalıyken yada ekrandaki sağ alt köie doluysa olur. Bu yüzden bunları kontrol etmesini söyledim.

Örneğin aşağıda örnek vermek için ekranda belirli kısa yolları sağ alt tarafa taşıdım. Fakat iki tane boşluk var. Ama yeni uygulama yüklersem kısayolu yeni sayfa oluşturup oraya koyar, çünkü sağ alt köşe dolu.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Hocam yeni yüklediği uygulama kısalyollarının yeni bir sayfaya eklendiğini belirtmiş, budurum normalde ya ana ekran düzeni kilitliyken, ya otomatik boşluk doldurma kapalıyken yada ekrandaki sağ alt köie doluysa olur. Bu yüzden bunları kontrol etmesini söyledim.

Örneğin aşağıda örnek vermek için ekranda belirli kısa yolları sağ alt tarafa taşıdım. Fakat iki tane boşluk var. Ama yeni uygulama yüklersem kısayolu yeni sayfa oluşturup oraya koyar, çünkü sağ alt köşe dolu.

Sag altta yer olsa oraya mi gelecek yani. Bak bunu bilmiyordum :) teşekkürler

Oyla:

mssy21

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammed Ali
Cihazım
Redmi note 12S
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba cevaplar için teşekkürler. İlgili ayarları yapıp işlemleri uygulamama rağmen yeni boş bir sayfaya atıldı. Fakat son sayfanın sağ alt kısmını boş bırakınca yeni uygulamalar var olan sayfaya geldi. Sağ altları hep boş bırakacaz mevbur :) Ben genelde son sayfalarımda not-ajanda-takvim gibi kısayolların açılmış versiyonlarını kullanıyordum :)

Oyla:
Üst Alt