Yeni Türk Coini OM Lira

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moon.iron

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Aydemir
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
6
Ethereum tabanlı yeni Türk coin parası OM lira airdrop öncesi kayıt olana 250 OM Lira veriyor. Herhangi bir kimlik veya adres onayı yok. Hızlıca kayıt olabilirsiniz. Bitexen gibi bunu da isterseniz bekletebilir veya anında çekebilirsiniz.

Kayıt olmak ve bilgi sahibi olmak için referanslı linki bırakıyorum. Her sosyal medya hesabını takip edildiğinde +25 OM, her referans da ise 50 OM veriyor. 1 OM 0,05 TL başlangıcıyla açılacak. Açılış yapıldığı zaman direct bozdurabilir ve 250 OM ile 12.5 TL alabilirsiniz. İsterseniz de bekler fiyatının artmasını bekler ve ilerde fiyat artışı olduğunda satabilirsiniz. Trust Cüzdan uygulamasına eşleştirmeyi unutmayın. Orada istenildiği kadar saklı kalabilir.

İyi günlerde kalın..

Referanslı kayıt linki
LİNK KALDIRILDI.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156

• 4.7 Alışveriş başlığı da dahil olmak üzere tüm forum konuları içerisinde referans toplama/bulma/oluşturma, grup oluşturarak indirim kazanma/kazandırma, davetiye sistemleri tanıtımı yapma, kupon, ortaklık, çek dağıtımı sağlama vb. link, kod, isim, telefon vb. kullanılarak yapılan yönlendirmeler yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt