Soru Yeni Telefon Önerisi

ErenBilal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
FURKAN DURNA
Cihazım
redmi note 9pro
Konular
2
merhabalar arkadaşlar yakın zamanda bir cihaz alcam redmi note 8 düşünüyorum ama pubg de filan çok kasıyor diyorlar doğrumu sizce bana biraz yanlış gibi geldi lütfen bi yardımcı olun

1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
19
İki Telefonuda Elime Almadım Ama Baktığım Zaman Redmi Note 8 Yerine Redmi Note 9s De Düşünebilirsin Fiyat Genelde 200-300 TL Oynuyor İşlemci Daha Önde Note 8 E Göre Epeyden Falan Karşılaştırırsan Görürsün Yada Note 8 PRO Var 6 GB Ram Var Ama Onun İşlemcisine Çok Hakim Değilim

Corcbyby

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 8
Konular
16
Note 8 pro uzun vadede note 8 in gerisinde kalacaktır MTK işlemci yüzünden tavsiyem oyun öncelik değilse note 8 olur.

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
merhabalar arkadaşlar yakın zamanda bir cihaz alcam redmi note 8 düşünüyorum ama pubg de filan çok kasıyor diyorlar doğrumu sizce bana biraz yanlış gibi geldi lütfen bi yardımcı olun
Ewt pupg redmi note 8 de oynadım iyi bir performans veriyor aslında ama gerçekten iyi bir performans istiyorsanız note 8 pro alın bende kullanıyorum ama uzun ömürlüdür note 8ler işlemciden mediatek in ama g serisi iyi diyorlar size kalmış daha fazla bütçeniz varsa redmi note 9s veya 9 pro alın note 8 pro gibi performans verir ayrıca uzun ömürlüdür

Üst Alt