Yardım Yeni Telefon Önerisi

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 14 Ultra
Meslek
Şöför
Konular
18
Mi 9 lite kullanıyordum eşimde redmi 5 plus kullanıyordu mi 9 lite eşime verdim ben şuan redmi 5 plus kullanıyorum ama cihaz eskidi kendime yeni cihaz düşünüyorum 3000 tl maksimum bütçe ayıracağım ya r5p satcam kaça gider bilmiyorum migrostan alınma 4/64 yeni cihazda oyun oynamıyorum mümkünse sd card olan bir cihaz düşünüyorum sd card girişi şart değil öneriniz var mı Teşekkür Ederim

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Garantili mi düşünüyorsunuz, garantisiz mi?

Garantili olarak Redmi Note 10 da alabilirsiniz.

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 14 Ultra
Meslek
Şöför
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantili de olur garantisiz de oyun oynamıyorum

rezz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
note 10
Konular
7
11 lite işinizi görür garantili de olabilir size kalmış

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Mi 9 lite kullanıyordum eşimde redmi 5 plus kullanıyordu mi 9 lite eşime verdim ben şuan redmi 5 plus kullanıyorum ama cihaz eskidi kendime yeni cihaz düşünüyorum 3000 tl maksimum bütçe ayıracağım ya r5p satcam kaça gider bilmiyorum migrostan alınma 4/64 yeni cihazda oyun oynamıyorum mümkünse sd card olan bir cihaz düşünüyorum sd card girişi şart değil öneriniz var mı Teşekkür Ederim

Eğer Garantili olarak düşünüyorsanız;
Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 9, 9s ve 9 pro 64 gb, Redmi Note 10, Poco M3 ve X3 NFC 2800-3300₺ arasında. Benim tavsiyem Mi 11 Lite olur ama şu anda Hepsiburada indirimli fiyatı 3800₺. Ama farketmez yurt dışı da olur derseniz, yine Mi 11 Lite, Redmi Note 10s yada pro öneririm size. İyi özellikleri sadece oyun a.ısından düşünmeyin derim, iyi özellikler özellikle yeni nesil işlemcilerin düşük güç üretiminde üretilmesinden dolayı batarya performansına da olumlu etki bırakıyor sevgili Lovelesss kardeşim. İllak Xiaomi olmasına gerek yok dersen başka marka önerilerinde de bulunabilirim. Uzun süre Poco x3 kullanmış biri olarak x3ü tavsiye etmem, çünkü tamam telefonun özellikleri güzel ama çok kalın ve ağır bir cihaz. sanki cebnde silah taşıyormuşsun gibi. Ayrıca R5P eğer elden satarsanız ortalama 550-650₺ arası gider, telefonculara giderseniz maksimum 400₺ eder o da cihaz çok temiz ise..

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 9, 9s ve 9 pro 64 gb, Redmi Note 10, Poco M3 ve X3 NFC 2800-3300₺ arasında. Benim tavsiyem Mi 11 Lite olur ama şu anda Hepsiburada indirimli fiyatı 3800₺. Ama farketmez yurt dışı da olur derseniz, yine Mi 11 Lite, Redmi Note 10s yada pro öneririm size. İyi özellikleri sadece oyun a.ısından düşünmeyin derim, iyi özellikler özellikle yeni nesil işlemcilerin düşük güç üretiminde üretilmesinden dolayı batarya performansına da olumlu etki bırakıyor sevgili Lovelesss kardeşim. İllak Xiaomi olmasına gerek yok dersen başka marka önerilerinde de bulunabilirim. Uzun süre Poco x3 kullanmış biri olarak x3ü tavsiye etmem, çünkü tamam telefonun özellikleri güzel ama çok kalın ve ağır bir cihaz. sanki cebnde silah taşıyormuşsun gibi. Ayrıca R5P eğer elden satarsanız ortalama 550-650₺ arası gider, telefonculara giderseniz maksimum 400₺ eder o da cihaz çok temiz ise..
Konu sahibi hocamıza bolca cihaz önermişsiniz ancak daha çok o fiyat segmenti altında hangi cihaz varsa yazmışsınız gibi olmuş hocam. :)

Garantili de olsa Note 8 asla önerilecek bir cihaz değil. Düşünenler düşünmesin diyorum. Note 9 da bildiğim kadarıyla o kadar iyi değil. Poco M3'ün fiyatı şu an hiç uygun değil. Diğer önerileriniz alınabilir cihazlar.

Ancak garantisiz olarak önerdiğiniz Mi 11 Lite, Redmi Note 10 ve Pro modelleri IMEI tamiri olmayan modeller. Zaten satan çok yer yok artık bu nedenle, alırsa da elinde kalacaktır.

Sadece Redmi Note 10S modeline oluyor bildiğim kadarıyla IMEI tamiri. Ancak onu da çok önermek doğru değil. İşlemci sadece güçten ibaret değildir. Fotoğraf kalitesini etkileyen Görüntü İşleme Birimi (ISP) gibi birçok birimi de içinde barındırıyor. MTK, güçte ve pil tüketiminde SD'ye yaklaşsa da diğer birimlerde henüz iyi değil. Örneğin Redmi Note 8 Pro ilk çıktığında çok kötü fotoğraf çekiyordu, sonradan güncellemelerle düzeldi biraz; çünkü ISP optimizasyonu kötüydü. :)

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 14 Ultra
Meslek
Şöför
Konular
18
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim mi 11 lite inceleyeceğim

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 14 Ultra
Meslek
Şöför
Konular
18
Mi 10T pro nasıl

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
musdi27 kardeşim, ben cihazlar iyi demedim ki, abimiz 3000₺ ye kadar cihaz sorduğu için önerdim zaten. cihazların hepsi 2700-2800₺ den başlayıp 3300₺ ye kadar olan garantili Xiaomi cihazları.(fiyalarına Hepsiburada üzerinden bakıp öyle yazdım. diğer sitelerde nedir bilmiyorum) Mi 11 lite'ın garantilisi 3800₺ den başlıyor. bunu da belirttim zaten. Doğru Mi 11 lite, note 10 ve pro ve bazı cihazlar için imei kaydı yok ama şu an için... Diğer olayları kabaca anlattım. ISP konusunda haklısın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 10T pro nasıl

Özellik olarak çok güzel cihaz.
Bana göre; tasarım olarak çok sevdiğim bir cihaz ama sevmediğim tek tarafı Ekranının Amoled değilde IPS olması. Garantili fiyatları 128 gb için çoğu sitede 6500₺ civarında, Yurtdışı fiyatları ise yine 128 gb 3900₺ ile 4700₺ arasında değişiyor.

Son düzenleme:
Üst Alt