Yardım Yeni telefon almayı düşünüyorum

emiramarick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Poco x3 gt
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
xiaomi kullanıcısı değilim
Telefon Modeli
almayı düşünüyorum henüz
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar uzun süredir huawei p smart 2018 kullanan birisi olarak bir şey sormak istiyorum.Telefonumu değiştireceğim ama kaygılarım var mart ayında global telefon aldım redmi note 10 pro 8 gb yaklaşık 4500 e ve telefonda batarya ısınma yakınlık sensöründe ve çoğu şeyde sorun çıktı iade etmek zorunda kaldım.Çevremdeki kişiler rom'dan kaynaklı oldugunu soyledı.Poco x3 pro veya poco x3 gt almayı düşünüyorum ama bu rom olayı sanırsam poco x3 pro dada varmış hepsiburadadan aldıgım bir telefonun redmi note 10 pro gibi sorun çıkarsa ne yapmam gerekir. Poco x3 gt rom yazdığımdada atılmış romlar var rom atınca kilit açılıyor ve garanti gidiyormuş şimdi ben eğer internetten poco x3 gt alırsam bataryada internette verilen veriler aynı şekilde bendede olurmu yoksa kötü bir performansmı alırım (3 taksitle vade farkı dahil 8100 8200 eden orta segment bataryası iyi bir telefon biliyorsanız rica ediyorum altta bildiriniz 3 telefon arasında kaldım eğer başka telefonlar varsa bilmek isterim)

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Hocam telefon almak biraz şans işi. Kiminse size önerdiği telefon 100/100 sorunsuz olucak gibi bir garanti yok. Bahsettiğiniz 2 telefonuda ben değil ama ailemden 2 kişi kullanıyor. Redmi Note 10 ve Poco x3 pro. İkisinde de hiç bir sorun yok. Telefonu alırken yorumlarını okuyun bazı satış yapan yerler gerçekten bozuk telefon satıyor ama bu her aldığınız Note 10 Pro sorunlu olacak anlamına gelmez. Telefon aldıktan sonra bu tarz sorunlarla karşılaşırsanız direk rom atmak yerine iade edin derim. Çünkü garanti dışı kalıyor ve cihazınızda fabrika çıkışlı donanımsal bir sorun olursa ve bunu rom atıkdan sonra fark ederseniz garantiye kanıtlayamazsınız. Yani yeni aldığınız telefona rom atmanızı pek (en azından ilk 1 ay için) önermem.

Telefon önerisi olarak Poco x3 Pro'yu tavsiye ede bilirim, fiyatına göre çok iyi telefon bence. Hiç bir konuda üzmez sizi. Hem oyun, hem kamera, hem pil bakımından. Yeni güncellemeyle birlikde Miui 13 de gelmiş bulunmakta. Bizdeki cihazda hiç bir sorun yok. Tabi yine diyorum bu sizin aldığınız cihazda sorun olmayacak anlamına gelmez. Umarım yardımcı ola bilmişimdir. İyi günler dilerim :)

Son düzenleme:
Oyla:

emiramarick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Poco x3 gt
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefon almak biraz şans işi. Kiminse size önerdiği telefon 100/100 sorunsuz olucak gibi bir garanti yok. Bahs etdiğiniz 2 telefonuda ben değil ama ailemden 2 kişi kullanıyor. Redmi Note 10 ve Poco x3 pro. İkisinde de hiç bir sorun yok. Telefonu alırken yorumlarını okuyun bazı satış yapan yerler gerçekten bozuk telefon satıyor ama bu her aldığınız Note 10 Pro sorunlu olacak anlamına gelmez. Telefon aldıktan sonra bu tarz sorunlarla karşılaşırsanız direk rom atmak yerine iade edin derim. Çünkü garanti dışı kalıyor ve cihazınızda fabrika çıkışlı donanımsal bir sorun olursa ve bunu rom atıkdan sonra fark ederseniz garantiye kanıtlayamazsınız. Yani yeni aldığınız telefona rom atmanızı pek (en azından ilk 1 ay için) önermem.

Telefon önerisi olarak Poco x3 Pro'yu tavsiye ede bilirim, fiyatına göre çok iyi telefon bence. Hiç bir konuda üzmez sizi. Hem oyun, hem kamera, hem pil bakımından. Yeni güncellemeyle birlikde Miui 13 de gelmiş bulunmakta. Bizdeki cihazda hiç bir sorun yok. Tabi yine diyorum bu sizin aldığınız cihazda sorun olmayacak anlamına gelmez. Umarım yardımcı ola bilmişimdir. İyi günler dilerim :)
teşekkürler hocam <3 sizede iyi günler diliyorum

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Daha Xioami kullanmadiysaniz "ucuz" model Almayın üzer redmi ,poco serisi almayın alacaksanız mi serisi alın en azından uzun yıllar idare etsin sizi yazilim vb atmadan

Oyla:

emiramarick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Poco x3 gt
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha Xioami kullanmadiysaniz "ucuz" model Almayın üzer redmi ,poco serisi almayın alacaksanız mi serisi alın en azından uzun yıllar idare etsin sizi yazilim vb atmadan
hocam poco x3 gt 8300 poco x3 pro 8200 lira ucuz mu? 5k ya mi serisi telefonda var hocam

Oyla:
Üst Alt