Yardım Yeni telefon aldım Yuva 1'deki IMEI 0 yazıyor

bydark

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar bugün Xiaomi Redmi Note 6 Pro ithalatçı garantili cihazım elime ulaştı. Ayarlardan imei bilglerini kontrol etmeye girdim yuva 1'de imei 9 tane 0 dı yuva 2de sadece imei yazıyordu. Sizce bu normalmi telefonun kutusunda ise 2 tane imei var.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Kayıt dışı imei hocam, ithalatçı kayıt ettirene kadar bu şekilde kullanabilirsiniz. Aldığınız yerle iletişime geçip kayıt talebinde bulunun.

Oyla:

bydark

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kayıt dışı imei hocam, ithalatçı kayıt ettirene kadar bu şekilde kullanabilirsiniz. Aldığınız yerle iletişime geçip kayıt talebinde bulunun.
Yuva2'ye bir imei girilmiş ordaki imeiyi kontrol ettim ithalatçı yoluyla kayıtlı diyor.
Birde kutuda 2 tane imei yazıyor o ikiside kayıtlı ama telefonda niye 1 eksik var anlamadım

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
İmei cihaza işlenmemiş hocam, aldığınız yer ile iletişime geçip durumu anlatın imei kayıtlı ise sorunsuz kullanırsınız.

Oyla:

bydark

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmei cihaza işlenmemiş hocam, aldığınız yer ile iletişime geçip durumu anlatın imei kayıtlı ise sorunsuz kullanırsınız.
1.Yuvaya girmeyi unutmuşlar sordum ama 2.yuvaya girmişler çift sim kullanmadığım için şimdlik sıkıntı olmaz dedim lazım olursa kutudaki 2.imeiyi kullanırım onda da sıkıntı çıkmaz herhalde o da kayıtlı. Adam cihazı yolla yapak dedi yazılımcılar unutmuş girmeyi gerek yok dedim bir sıkıntı çıkmaz inşallah

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
1.Yuvaya girmeyi unutmuşlar sordum ama 2.yuvaya girmişler çift sim kullanmadığım için şimdlik sıkıntı olmaz dedim lazım olursa kutudaki 2.imeiyi kullanırım onda da sıkıntı çıkmaz herhalde o da kayıtlı. Adam cihazı yolla yapak dedi yazılımcılar unutmuş girmeyi gerek yok dedim bir sıkıntı çıkmaz inşallah
IMEI atmayı unutmak ne demek. IMEI satıcı mı atıyor ki unutsunlar. belli ki işlem yapılmış bu cihaza. Bana kalırsa cihazı geri verip para iadesi talep edin.

Oyla:
Üst Alt