Sohbet Yeni sürümlerdeki Miui13 eksiklikler

Emelg

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emel
Cihazım
Redmi note 11S
Konular
1
Merhaba arkadaşlar beni rahatsiz eden bazı şeylerden bahsetmek istiyorum. Telefonum redmi note 11S. Bataryasi 5000mah ancak çok hızlı şekilde şarjı bitiyor. Bu benim 3. xiaomi telefonum ancak daha önce kullandıklarımda bile bataryasının çok daha uzun gittiğini biliyorum. Oyun oynamıyorum, video izlemiyroum ama neden kalan yüzdelerin bu kadar hızlı düştüğünü anlamadım. Şebekem 4G. Bunu 3G yapmayı denedim. Yanında önerilen yazmasına rağmen ne youtube ne Google.. hiç birini açamadım. 2G koymuşlar ama öylesine alternatif gözüksün diye sanırım. Bu birinci sıkıntım. İkincisi ise daha önceki sürümlerinde birçok şeye daha rahat ulaşabiliyorduk. Örneğin veri kullanımı barı. Benim için bu gerçekten önemli. Gün içinde ne kadar kullandığımı ve aylık ne kadar internetim kaldığını bilmek istiyorum. Bulabildiğim günlük ne kadar kullandığım. Onu da ayarlardan kurcalayarak buldum. Araştırdım ama eskisi gibi olmuyor sanırım. Üçüncüsü ise bildirim ışığı. Eski telefonumda birdirim gelince altta küçük bir ışık yanıp sönerdi. Uzakta bile olsam görebiliyordum. Sağolsunlar kaldırmışlar. Tamam olsun ama ona alternatif bişey yapabilemezlermiydi. Gördüğüm kadarıyla yaptıkları bildirim gelince ekranin yanlarından ışık gelmesi. Oda 5-10 sn duruyor. Işığı kaçırırsanız bildirim geldiğini anlayamazsınız asla.. belki başka temalar vardır ama neden orijinal temasını kullanamayım ki. Bunlar beni biraz üzdü. Çok alıştığım şeylerdi. Değişebilir evet ama alternatif olmalı diye düşünüyorum. Belki de vardır ben henüz görmemişimdir. Diyeceklerim bu kadar. İyi günler

Üst Alt