Rom Yeni romlar buldum nerelerde nasıl kullanabiliriz

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Mı 8 SE için Telegram Gsi Rom grubunda aşağıda ki rom lar paylaşıldı deneyip görüşlerimizi bildirmenizi istediler. Heyecan verici linki aşağıya bırakıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
GSI romlar sıkıntılıdır telefonu kurtarırım diyen arkadaşlar kursun bende yorumları bekliyorum. :D

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Bunu bi detaylı araştırayım o zaman ben normal pixel rom kuruyor gibi zip i flashlayip reboot ediyoruz diye düşünmüştüm :D
GSI Port'lar sıkıntılı hocam kurmak istedim fakat yemedi, bir sürü telefonun içinde bir sürü dosyaları değiştiriyorsun adb ile filan risk'e girmedim. Geçen hard brick oldu cihazım artık hayatta denemem. :D

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GSI Port'lar sıkıntılı hocam kurmak istedim fakat yemedi, bir sürü telefonun içinde bir sürü dosyaları değiştiriyorsun adb ile filan risk'e girmedim. Geçen hard brick oldu cihazım artık hayatta denemem. :D
YouTube da bir video var adb falan hiç girmiyor önce miui rom kuruyor sonra Gsi dosyasını sistem image şeklinde kurulum yapıyor çok basit anlatmış. Hard brick derken flash tool ile tekrar cihazı kurtarabiliyorsunuz değil mi ? Yoksa EDL moda mı düştü

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
YouTube da bir video var adb falan hiç girmiyor önce miui rom kuruyor sonra Gsi dosyasını sistem image şeklinde kurulum yapıyor çok basit anlatmış. Hard brick derken flash tool ile tekrar cihazı kurtarabiliyorsunuz değil mi ? Yoksa EDL moda mı düştü

Ben GSI rom kurarken Hard Brick ypmadım başka revos kurarken. Telefon mi logosu yanıyordu sadece ne pc görüyordu ne bir moda giriyordu EDl ile rom atıldı yeniden. Mi 9 SE'de kurarken baya bir işlem gerekiyor. Mi 8 SE'de olmayabilir.

Murad Ali

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter.!!
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murad Ali
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Geliştirici
Konular
198
Yanlış anlamayın özür dilerim ama Rom konuları açarken araştırma yaparak konu açarsak daha temiz olur diye düşünüyorum bu şekilde vebal almamış oluruz

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Yanlış anlamayın özür dilerim ama Rom konuları açarken araştırma yaparak konu açarsak daha temiz olur diye düşünüyorum bu şekilde vebal almamış oluruz
Çok haklısınız hocam , ben de hem bilgilenmek hem de bilgisi olan kişiler belki denemek ister biz de bu sayede öğreniriz diye gönderdim :)

Üst Alt