- Adım
- Soner
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende pixel12ye yada Crdroide geçmeyi düşünüyorum pixelde herhangi bi eksik varmı Bluetooth wifi şebeke falan12.0.3 sürümü mevcuttu bende ortalama 5 saat ekran alıyordum Pixel rom a geçtim 6.5 saate yükseldi yedeklemem hariç kurulum 10 dk az sürede bitti
bende senin gibi tereddutlerim vardı wifi-bluetooh ve sebeke de hiç problem yaşamadım kamera 48mp dahil sorunsuz kullanabiliyorsunBende pixel12ye yada Crdroide geçmeyi düşünüyorum pixelde herhangi bi eksik varmı Bluetooth wifi şebeke falan
Sevindim deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler PE12 plusda çıktı nasıl olsa ilk kuracağım rom bu olur kamerayida zaten şuan bile gcam kullaniyodum 48mp çokta önemli değilbende senin gibi tereddutlerim vardı wifi-bluetooh ve sebeke de hiç problem yaşamadım kamera 48mp dahil sorunsuz kullanabiliyorsun
parmak izi süper ve yüz tanıma iyi çalışıyor kurarken çok gergindim çok kısa sürdü
hızlı şarj aktif
herhangi bir bug a rastlamadım
PE12 plus bilmiyorum rom kurmayı bilmiyorsanızSevindim deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler PE12 plusda çıktı nasıl olsa ilk kuracağım rom bu olur kamerayida zaten şuan bile gcam kullaniyodum 48mp çokta önemli değil
Link için teşekkürler s3üm varken kuruyodum twrp üzerinden romda xiaomilerde nasıl oluyor bilmiyordumPE12 plus bilmiyorum rom kurmayı bilmiyorsanız
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu linkten izleyerek faydalanabilirsin 2 tane bu yöntemle kurdum sorunsuz hata almadan kurdum hatta firmware yüklemeden kurdum şuan sorunsuz kullanıyorum