Soru Yeni roma geçsem pil performansı düşermi çok, miui 12.0.2deyim

beyazketchup

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

varsay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Note 8
Konular
4
12.0.3 sürümü mevcuttu bende ortalama 5 saat ekran alıyordum Pixel rom a geçtim 6.5 saate yükseldi yedeklemem hariç kurulum 10 dk az sürede bitti

beyazketchup

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12.0.3 sürümü mevcuttu bende ortalama 5 saat ekran alıyordum Pixel rom a geçtim 6.5 saate yükseldi yedeklemem hariç kurulum 10 dk az sürede bitti
Bende pixel12ye yada Crdroide geçmeyi düşünüyorum pixelde herhangi bi eksik varmı Bluetooth wifi şebeke falan

varsay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Note 8
Konular
4
Bende pixel12ye yada Crdroide geçmeyi düşünüyorum pixelde herhangi bi eksik varmı Bluetooth wifi şebeke falan
bende senin gibi tereddutlerim vardı wifi-bluetooh ve sebeke de hiç problem yaşamadım kamera 48mp dahil sorunsuz kullanabiliyorsun
parmak izi süper ve yüz tanıma iyi çalışıyor kurarken çok gergindim çok kısa sürdü
hızlı şarj aktif
herhangi bir bug a rastlamadım

beyazketchup

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
bende senin gibi tereddutlerim vardı wifi-bluetooh ve sebeke de hiç problem yaşamadım kamera 48mp dahil sorunsuz kullanabiliyorsun
parmak izi süper ve yüz tanıma iyi çalışıyor kurarken çok gergindim çok kısa sürdü
hızlı şarj aktif
herhangi bir bug a rastlamadım
Sevindim deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler PE12 plusda çıktı nasıl olsa ilk kuracağım rom bu olur kamerayida zaten şuan bile gcam kullaniyodum 48mp çokta önemli değil

varsay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Note 8
Konular
4
Sevindim deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler PE12 plusda çıktı nasıl olsa ilk kuracağım rom bu olur kamerayida zaten şuan bile gcam kullaniyodum 48mp çokta önemli değil
PE12 plus bilmiyorum rom kurmayı bilmiyorsanız
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

bu linkten izleyerek faydalanabilirsin 2 tane bu yöntemle kurdum sorunsuz hata almadan kurdum hatta firmware yüklemeden kurdum şuan sorunsuz kullanıyorum

beyazketchup

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
PE12 plus bilmiyorum rom kurmayı bilmiyorsanız
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

bu linkten izleyerek faydalanabilirsin 2 tane bu yöntemle kurdum sorunsuz hata almadan kurdum hatta firmware yüklemeden kurdum şuan sorunsuz kullanıyorum
Link için teşekkürler s3üm varken kuruyodum twrp üzerinden romda xiaomilerde nasıl oluyor bilmiyordum 🙏

Üst Alt