Yardım Yeni Note 8 Proda problemler

ozgeyalinkilic

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özge
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Merhaba, yaklaşık 1.5 ay önce redmi note 8 pro cihazını aldım hem görünüşünü hem performansını beğenerek, p40 lite ile kıyaslayarak aldım fakat şuan pişman gibiyim. MIUI 12 geldiğinden beri (güncelledim) telefonumda donmalar kasmalar ortaya çıktı ve bu MIUI 11.6 sürümünde iken yoktu sizce ne yapmalıyım ? önerileriniz neler?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba, yaklaşık 1.5 ay önce redmi note 8 pro cihazını aldım hem görünüşünü hem performansını beğenerek, p40 lite ile kıyaslayarak aldım fakat şuan pişman gibiyim. MIUI 12 geldiğinden beri (güncelledim) telefonumda donmalar kasmalar ortaya çıktı ve bu MIUI 11.6 sürümünde iken yoktu sizce ne yapmalıyım ? önerileriniz neler?
Güncelleme sonrası sifirladiniz mi?

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Büyük güncellemelerden sonra telefona Hard reset atmak çok önemli özellikle MİUİ sürümü ve Android sürümü yükseltirken.
Siz hem MİUİ sürümü yükseltip hem de Android 9'dan 10'a yükseltmişsiniz bir sıfırlama olmazsa cihaz afallıyor.
Hard reset şart.

Oyla:

ozgeyalinkilic

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özge
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük güncellemelerden sonra telefona Hard reset atmak çok önemli özellikle MİUİ sürümü ve Android sürümü yükseltirken.
Siz hem MİUİ sürümü yükseltip hem de Android 9'dan 10'a yükseltmişsiniz bir sıfırlama olmazsa cihaz afallıyor.
Hard reset şart.
telefonu normal bir şekilde sıfırlıyorum değil mi başka bir şeye gerek yok

Oyla:

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
telefonu normal bir şekilde sıfırlıyorum değil mi başka bir şeye gerek yok
Evet normal şekilde fabrika ayarlarına dön diyerek sıfırlama yapıyorsunuz. Çoğu sorun telefon açıldığında düzelmiş olacak. Batarya da bir kaç gün sonrasında iyice oturmuş olur.
Bu durum tüm telefonlarda aynı. Samsung forumlarına bakarsanız güncelleme sonrası da bu şekilde hantallasma kasalar mevcut. O yüzden arkadaşlarında söylediği gibi büyük güncelleme sonrası bir sıfırlama telefonu rahatlatıyor.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Hard reset vs miui 12 için bisey farkettirmiyor. Fastboot ile gecmeme ragmen kasılıyor.pil suresi yerlerde. Kilit acip sürüm düşürün

Oyla:

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Redmi Note 8 Pro var bende de. Biraz ağırlaştı telefon animasyonları falan. Ayarlardan sıfırlasam imei gider mi ? Mtk işlemcili cihazım. Miui Global 12.0.3 yüklü.

Oyla:

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
30
Bende de note8pro var . Büyük güncellemelerden sonra hard reset yaparım. Canavar gibi çalışıyor pilide iyi 8 aydır kullanıyorum. Ana ekrandaki menü hareketlerini sevmeyenler içinde nova launcher öneririm cihazım çok hızlı çalışıyor

Oyla:
Üst Alt