Soru Yeni mi kullanısına tavsiye isteği

• Konbuyu başlatan Xelim
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 351

Xelim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.2 Kararlı
Telefon Modeli
Mi 9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, xiaomiye geçen hafta Mi 9T Pro ile dahil oldum. Bir kaç sorum olacaktı.
Xiaomi hakkında sıfır bilgim olduğu için öğrenme girişimindeyim. Rom vs konusuna diğer markalarda biraz uğraşıyordum neyin stabil neyin iyi olduğunu az çok kestiriyordum. Ama uzun zamandır İOS kullanıcısı olarak devam ettiğimden aklımda pek kaldığı söylenemez. Hatalı bir adım atmak istemediğimden sorarak öğrenmek ona göre adım atmak istiyorum. Soruma gelecek olursam bugün bootloader kilidim açıldı.

- Ben bu cihaza rom atmalı mıyım?
- Mi 9T Pro için şuan en iyi rom hangisi?
- Mi 9T Pro kullananlar hangi romları tavsiye ediyor?
- MİUI 11 e geçmeli miyim?
- Yüklememi tavsiye ettiğiniz program, uygulamalar var mı?
- Örneğin bana farklı bir stabil 10 romu önerdiniz, daha sonrasında ileride miuı 11 avrupaya sunulduğunda cihazın güncelleme kısmından güncelleyebilecekmiyiz?
- Öncekine benzer soru, MIUI 11 kurdum, ileride xiaominin yayınladığı ve android 10 geldiği zaman rom vs uğraşmadan güncelleme kısmından direkt olarak güncelleme gelicek mi?

Saçma bir soru var ise kusura bakmayın, yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Öncelikle hoş geldiniz. Cihazınızda yüklü olan rom hatasız olan glabol sürüm, eğer ufak tefek sorunlar sizin için pek önemli değilse ve kendiniz bu sorunları çözebilirseniz(çözemediğiniz yerde memnuniyetle yardımcı oluruz) dilediğiniz romu kullanabilirsiniz. Dilediğinizden romdan kastım, cihazınıza uygun aosp romlar-miui pro- eu beta yada eu stabil şeklinde bir çok alternatif var. Eğer cihaza aosp rom kurarsanız miui güncellemesi alamazsınız, miui güncellemesi alabilmek için cihazınızda miui rom yüklü olmalı. Her rom ota üzerinden desteklenmez, yani romları twrp ile sizin flashlamanız gerekebilir. Uygulama konusuna gelecek olursak, forumda cihazınız için önerilmiş uygulamalar mevcut, arama butonu ile arama yaparak dilediğiniz uygulamayı kurabilirsiniz.

Oyla:

Xelim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle hoş geldiniz. Cihazınızda yüklü olan rom hatasız olan glabol sürüm, eğer ufak tefek sorunlar sizin için pek önemli değilse ve kendiniz bu sorunları çözebilirseniz(çözemediğiniz yerde memnuniyetle yardımcı oluruz) dilediğiniz romu kullanabilirsiniz. Dilediğinizden romdan kastım, cihazınıza uygun aosp romlar-miui pro- eu beta yada eu stabil şeklinde bir çok alternatif var. Eğer cihaza aosp rom kurarsanız miui güncellemesi alamazsınız, miui güncellemesi alabilmek için cihazınızda miui rom yüklü olmalı. Her rom ota üzerinden desteklenmez, yani romları twrp ile sizin flashlamanız gerekebilir. Uygulama konusuna gelecek olursak, forumda cihazınız için önerilmiş uygulamalar mevcut, arama butonu ile arama yaparak dilediğiniz uygulamayı kurabilirsiniz.
Hocam gerçekten zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Sanırım genel olarak anladım. Artık hiç olmadı rom hakkındaki yorumlardan vs bilgi edinerek atabilirim. İyi geceler dilerim :)

Oyla:
Üst Alt