Soru Yeni Mİ BAND 4 aldım

Ademg23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem GVRCN
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
29
Arkadaşlar merhaba mi band 4 aldım global olduğunu nasıl anlarım ? Özelleştirme olarak neler yapabilirim ince detayları varmı varsa nelerdir yardımcı olur musunuz varsa ek özellikleri,gizli özellikleri vs teşekkür ederim.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Aşağıdaki bağlantıdan konuları inceleyip sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Daha önce çok kez sorulan sorular.

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Hocam mi fit ile eşleştirdiğinizde nfc özelliği gözüküyorsa çin sürümüdür zaten türkçe güncelleme almaz. Ancak güncelleme alıp cihaz türkçe oluyorsa global sürümdür.
Özelleştirmeleri bölümdeki resource konularını tema konularını inceleyerek yapabilirsiniz. Aklınıza takılan her şeyi çekinmeden sorabilirsiniz
Hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz.

Son düzenleme:

Ademg23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem GVRCN
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mi fit ile eşleştirdiğinizde nfc özelliği gözüküyorsa çin sürümüdür zaten türkçe güncelleme almaz. Ancak güncelleme alıp cihaz türkçe oluyorsa global sürümdür.
Özelleştirmeleri bölğmdeki resource konularını tema konularını inceleyerek yapabilirsiniz. Aklınıza takılan her şeyi çekinmeden sorabilirsiniz
Hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam cihaz Türkçe ve güncelleme alıyor global olduğunu şuan anladım sayenizde sizinle olmak güzel hocam iyi forumlar dilerim ☺️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aşağıdaki bağlantıdan konuları inceleyip sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Daha önce çok kez sorulan sorular.

Teşekkür ederim hocam

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Arkadaşlar merhaba mi band 4 aldım global olduğunu nasıl anlarım ? Özelleştirme olarak neler yapabilirim ince detayları varmı varsa nelerdir yardımcı olur musunuz varsa ek özellikleri,gizli özellikleri vs teşekkür ederim.
Cihazınız hayırlı olsun Hocam. Yapılabilecekler, Ana ekran temaları ve Sayın 'AnKeBuT Hocamızın resource ları ile özelleştirebilirsiniz. LineX resource ü tavsiye ederim. Onun dışında aktif spor yapmıyor iseniz cihazdan çokta birşey beklemeyin.Telefonunuza Notify&Fitness uygulamasını kurabilirsiniz, Mi Fit ten çok daha kapsamlı bir uygulama. Eğer imkanınız var ise, onuda apk olarak değil satın alarak kullanın, çünkü apk lar editlendiği için sorun çıkarabiliyor.

Üst Alt