Yardım Yeni kurulum sonrası yurtdışına mesaj atma

bysemazen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miirom v11
Telefon Modeli
Mi9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, telefona format atınca veya yeni rom kurunca ayarları yaparken bilmediğim bir numaraya (yurtdışı numarası) benden habersiz izinsiz sms atıyor. Ben bunu fatura kesiminde farkediyorum.daha önce 2 defa format atmıştım o zaman 1 defa sms göndermiş ama şimdi miirom kurdum 5 dk arayla 3 defa sms göndermiş, bunu engellemenin bir yolu yöntemi yok mu, hangi uygulama gönderiyor bunu.

bysemazen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
4
Ek olarak sim karti çıkarıp takarsaniz da atar o sms leri. Sim kart etkinleştirme olayı. İptal nasil olur bilmiyorum ama ekranda etkinleştirme uyarisi çıkınca red edin daha göndermeyecektir. Yada hatti yurt dışı arama sms hizmetine kapatmak gerekiyor sanırım
Yurdışı arama kapalı ancak sms kapatamıyorlar

Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
ben mi bulut hizmetini de kurulumda etkinleştirmiyorum ondan da olabilir benim kesilmemesi. mi özelliklerini kullanmıyorum google yedeği yetiyor diye.

Oyla:

bysemazen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
4
ben mi bulut hizmetini de kurulumda etkinleştirmiyorum ondan da olabilir benim kesilmemesi. mi özelliklerini kullanmıyorum google yedeği yetiyor diye.
Teşekkür ederim bir daha ki sefere tüm yöntemleri deneyecem

Oyla:

bysemazen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
4
Merhaba arkadaşlar, telefona format atınca veya yeni rom kurunca ayarları yaparken bilmediğim bir numaraya (yurtdışı numarası) benden habersiz izinsiz sms atıyor. Ben bunu fatura kesiminde farkediyorum.daha önce 2 defa format atmıştım o zaman 1 defa sms göndermiş ama şimdi miirom kurdum 5 dk arayla 3 defa sms göndermiş, bunu engellemenin bir yolu yöntemi yok mu, hangi uygulama gönderiyor bunu.
Arkadaşlar yurtdışına mesaj gönderen uygulama bu. Yeniden rom kurdum, kurulum yaparken tek tek inceledim buldum.
Cihazı bul özelliği aktif hale getirilince, xiaomi sim kart etkinleştirme hizmetini de aktif ediyor, minik bir uyarı yazısı ile sms göndereceğini söylüyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt