Yardım Yeni kurulum sonrası yurtdışına mesaj atma

bysemazen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miirom v11
Telefon Modeli
Mi9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, telefona format atınca veya yeni rom kurunca ayarları yaparken bilmediğim bir numaraya (yurtdışı numarası) benden habersiz izinsiz sms atıyor. Ben bunu fatura kesiminde farkediyorum.daha önce 2 defa format atmıştım o zaman 1 defa sms göndermiş ama şimdi miirom kurdum 5 dk arayla 3 defa sms göndermiş, bunu engellemenin bir yolu yöntemi yok mu, hangi uygulama gönderiyor bunu.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhaba arkadaşlar, telefona format atınca veya yeni rom kurunca ayarları yaparken bilmediğim bir numaraya (yurtdışı numarası) benden habersiz izinsiz sms atıyor. Ben bunu fatura kesiminde farkediyorum.daha önce 2 defa format atmıştım o zaman 1 defa sms göndermiş ama şimdi miirom kurdum 5 dk arayla 3 defa sms göndermiş, bunu engellemenin bir yolu yöntemi yok mu, hangi uygulama gönderiyor bunu.

Sim kart etkinleştirme hizmeti.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Benim telefonumda cihazı bul açık, sim kart etkinleştirme hizmeti de hakeza öyle ama sms göndermiyor. Sadece mi mesaj özelliğini aktif etmek istediğim zaman bahsettiğin ücret kesiliyor. Mi mesajı kullanmadığım için daha sonra hiçbir rom kurulumunda aktif etmedim ve para kesilmedi. Daha önce iphone kullanıyordum ve imessage aktif edilirken de aynı ücreti kesiyordu. Mesaj ayarlarından mi mesaj özelliğini deaktif edin kullanmıyorsanız. Yeni rom kurulumunda da sorduğunda kabul etmeyin.

Oyla:

bysemazen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sim kart etkinleştirme hizmeti.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu sim kart birkaç gün belirdi kapattım bundan olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı bul'u kapatırsanız kurulum esnasında yurt dışına sms göndermez.
Cihazı bul kapalı

Benim telefonumda cihazı bul açık, sim kart etkinleştirme hizmeti de hakeza öyle ama sms göndermiyor. Sadece mi mesaj özelliğini aktif etmek istediğim zaman bahsettiğin ücret kesiliyor. Mi mesajı kullanmadığım için daha sonra hiçbir rom kurulumunda aktif etmedim ve para kesilmedi. Daha önce iphone kullanıyordum ve imessage aktif edilirken de aynı ücreti kesiyordu. Mesaj ayarlarından mi mesaj özelliğini deaktif edin kullanmıyorsanız. Yeni rom kurulumunda da sorduğunda kabul etmeyin.
Mi mesaj baştan beri uyarı verdi hiç kabul etmedim açmadım

Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Bu sim kart birkaç gün belirdi kapattım bundan olabilir

Cihazı bul kapalı

Mi mesaj baştan beri uyarı verdi hiç kabul etmedim açmadım
bende hep o yüzden para kesiyordu vallahi. diğerleri bende de açık ama kesmiyor. siz yine diğer yöntemlere göre önlem alın öyleyse. ben de ilk rom kurduğumda birkaç mesaj ücreti girmiştim içeri. :)

Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Ek olarak sim karti çıkarıp takarsaniz da atar o sms leri. Sim kart etkinleştirme olayı. İptal nasil olur bilmiyorum ama ekranda etkinleştirme uyarisi çıkınca red edin daha göndermeyecektir. Yada hatti yurt dışı arama sms hizmetine kapatmak gerekiyor sanırım

Oyla:
Üst Alt