Soru Yeni Katıldım Bir Sorum Var

ArestoMomentum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
R. Note 5 Ai
Meslek
Fzt.
Konular
4
Merhaba arkadaşlar,

Bugün Redmi Note 5 Ai(Chinese Version) ile aranıza katıldım. Telefonda şu anda Android 8.1 ve Miui V9.5.6.0 global yüklü. Telefona RedWolf Twrp recovery kurup Magisk yükledim Titanium Backup, Gcam gibi uygulamalar için. Merak ettiğim şeyse şu, yeni gelen güncellemeyi sanırım indirip recovery üzerinden kurabiliyormuşum bunda bir sorun çıkar mı acaba ve yeni güncellemelerin gözükmeme gibi bir durumu olur mu ?

Şimdiden yardım edenlere teşekkürler.

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Güncelleme alır ve kurarsınız. Fakat hatırladığım kadarıyla telefon gcam ve diğer modları yüklemeden önceki haline döner.

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Güncelleme alır ve kurarsınız. Fakat hatırladığım kadarıyla telefon gcam ve diğer modları yüklemeden önceki haline döner.
Stock romda yaptığınız modifikasyonların çesitine bağlı olarak eski haline dönme riski vardır, eski haline dönmekteki kastım ise örneğin gcamin kurulumunu el ile yaptıysanız build.prop dosyasını düzenlemek zorundasınız ve eğer update build.prop dosyasını değistirirse tekrardan editlemek ihtiyacı duyabilirsiniz.

Oyla:

ArestoMomentum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
R. Note 5 Ai
Meslek
Fzt.
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stock romda yaptığınız modifikasyonların çesitine bağlı olarak eski haline dönme riski vardır, eski haline dönmekteki kastım ise örneğin gcamin kurulumunu el ile yaptıysanız build.prop dosyasını düzenlemek zorundasınız ve eğer update build.prop dosyasını değistirirse tekrardan editlemek ihtiyacı duyabilirsiniz.

Hocam simdi telefona 9.5.13.0 geldi fakat xda forumdan da baktim redwolf recovery guncellemede nedense herkeste error 7 diye hata vermis cozememisler. Bu guncellemeyi baska nasil yapabiliriz ?

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Hocam simdi telefona 9.5.13.0 geldi fakat xda forumdan da baktim redwolf recovery guncellemede nedense herkeste error 7 diye hata vermis cozememisler. Bu guncellemeyi baska nasil yapabiliriz ?
Dahili hafızada downloaded rom klasöründeki zipi flashlayın

Oyla:
Üst Alt