- Adım
- burhan
- Cihazım
- mi a2 lite
- Konular
- 8
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam güncelleme yalnızca android pie yani android 9 için gelmiş. Sizin cihaz android 10 olduğu için yukleyemiyorsunuz. Android 10 kullanıcıları için beklemeye devam edin demiş.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
yeni güvenlik güncellemeleri gelmiş gözüküyor ama. yanlış hatırlamıyorsam mart nisanı yapamadım. suanlık beklemekten baska çarem yok galibaHocam güncelleme yalnızca android pie yani android 9 için gelmiş. Sizin cihaz android 10 olduğu için yukleyemiyorsunuz. Android 10 kullanıcıları için beklemeye devam edin demiş.
Hocam aynı sorun bende de vardı sorunu böyle çözdüm ;yeni güvenlik güncellemeleri gelmiş gözüküyor ama. yanlış hatırlamıyorsam mart nisanı yapamadım. suanlık beklemekten baska çarem yok galiba
Hocam güncelleme yanlız 9'a gelmiyormuş xiaomi nin global forumunda çözümü var.Bu telefona ilk gelen android 10 sürümünü yükleyen kullanıcılarda oluyorHocam güncelleme yalnızca android pie yani android 9 için gelmiş. Sizin cihaz android 10 olduğu için yukleyemiyorsunuz. Android 10 kullanıcıları için beklemeye devam edin demiş.
Hmm ben yazıdan yola çıktım hocam bilmiyordum. Teşekkürler bilgilendirme için.Hocam aynı sorun bende de vardı sorunu böyle çözdüm ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu linkten bu romu indirin indirdiğiniz romu zip halinde telefonun sd kartına atın.Sonra telefonun recovery moduna girin (Telefonu açarken ses açma ve güç tuşuna aynı anda basın no command yazısı gelene kadar bekleyin .Sonra gelince install adb seçeneğinden "Apply Update From SD Card" seçip zip dosyasına basın.)
Hocam güncelleme yanlız 9'a gelmiyormuş xiaomi nin global forumunda çözümü var.Bu telefona ilk gelen android 10 sürümünü yükleyen kullanıcılarda oluyor
no command bu yazıdan sonra diğer seçenekler çıkmıyor ne yapmak gerekiyorHocam aynı sorun bende de vardı sorunu böyle çözdüm ;
Bu linkten bu romu indirin indirdiğiniz romu zip halinde telefonun sd kartına atın.Sonra telefonun recovery moduna girin (Telefonu açarken ses açma ve güç tuşuna aynı anda basın no command yazısı gelene kadar bekleyin .Sonra gelince install adb seçeneğinden "Apply Update From SD Card" seçip zip dosyasına basın.)
Hocam güncelleme yanlız 9'a gelmiyormuş xiaomi nin global forumunda çözümü var.Bu telefona ilk gelen android 10 sürümünü yükleyen kullanıcılarda oluyor
Güç tuşuna basılı tutup ses açma tuşuna 1 kere bas.no command bu yazıdan sonra diğer seçenekler çıkmıyor ne yapmak gerekiyor
SD kart yok . Alternatif ne yapılabilirHocam aynı sorun bende de vardı sorunu böyle çözdüm ;