Soru Yeni Güncelleme Ne Zaman Gelecek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihaterenbilisik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat Eren B
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.3
Telefon Modeli
Pocophone F1
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
" Merhabalar, bu ay sonuna doğru güncelleme gelecek dediler, Widevine L1, 4K 60 FPS, batarya düzeltmeleri vb. Bir cok duzeltme olacak denilen bir güncelleme deniyordu. Ayin sonu oldu hala gelmedi. Bir aydınlatır misiniz? Telefonun eksikleri çok.. Çoğu şeyi düzeltilmesi gerekiyor. Elimdeki Cihaz Pocophone F1 6GB RAM/128GB ROM.. Ve elimdeki cihaz Poco F1, fakat Xiaomi Miu 11' alacak telefonlar arasında bu telefonu alacaklar listesine eklenmemiş. Bundan aşırı şikayetciyim. 4000 TL te yakin para verilen telefona Miu 11 gelmezse yazıklar olsun. Kusura Bakmayın illa Mi Serisi olacak diye bir şey yok Miu 11 alması için. Su anda Miu 10.2.3 var. 11'i de ve ne cikacaksa bu telefona da bekliyoruz. XİAOMİ bilesin. Selametle, Allaha emanet. "

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Pocophone F1 e Game Turbo özelliğininde aynı güncelleme paketi ile kullanıcılara sunulması hedeflendiğinden Mart sonunda dağıtılması beklenen güncellemenin biraz gecikebileceği bilgisi alındı.

Ayrıca Pocophone F1 in MIUI 11 alacağından şüpheniz olmasın.
Xiaomi Pocophone F1 için Android Q güncellemesi sözü verdi ki bu da uzunca bir süre Güncelleme desteğinin çekilmeyeceğinin habercisi. İçiniz rahat olsun.

Ayrıca Henüz geçtiğimiz Pazar günü bu konunun birebir aynısını açtınız ve de benimde açıklamalar yaptığım cevaplar aldınız.

Aynı amaca hitap eden konular varken
Yeni bir konu açmak ,
Hem Bilginin dağılmasına , kirlenmesine yol açarken Hem de Forumda kirliliğe yol açıyor.

Bunun yerine kendi Soru/Sorun unuzla
Aynı amaca hitap eden konuları
Forumda ufak bir araştırma sonucunda bularak , Buradan çözüm aramanız gerekmektedir.

Konu yeni cevaplara kapatılmış olup ,
Lütfen Mevcut konudan devam ediniz.
Yardım - Pocophone F1 Yeni Güncelleme Ne Zaman Gelecek?

Son düzenleme:
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt