Soru Yeni guncelleme kurma ile ilgili

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Arkadaslar mi6 miui 9.2.2.0 i manuel olarak kurmak istiyorum fakat manuel i 1.5gb ,normal guncelleme 500mb olmasina rağmen. Manuel 1.5gb yüklersem sistemde sisme falan yapaemi acaba çünkü boyutu daha yüksek nasil yapmami onerirsiniz

adzate

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Mi 6-Poco x6
Meslek
Tasarım-Otomasyon
Konular
15
Ben linkinden indirip yüklemiştim 1.5 gb olanı,bir sorunla karşılaşmadım.
Ama şu kameradaki yatay konumda ilk çift tıkda bir zum ikinci çift tıklamada ful zum olayı olmadığından dolayı miui 8 e geri döndüm

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Arkadaslar mi6 miui 9.2.2.0 i manuel olarak kurmak istiyorum fakat manuel i 1.5gb ,normal guncelleme 500mb olmasina rağmen. Manuel 1.5gb yüklersem sistemde sisme falan yapaemi acaba çünkü boyutu daha yüksek nasil yapmami onerirsiniz
Hocam telefondaki onemli verilerinizi bilgisayara atip manuel yukledikten sonra wipe cache yapabilirsiniz.

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Wipe cache nasil yapabilirim
Telefonu tamamen kapatıp, ses açma ve güç tuşuna basılı tutarak açılmasını bekle. Sonra mi logosu çıkınca tuşları bırak. Bir menü gelecek. Ses tuşlarıyla menüde gezebilir, güç tuşuyla da seçimi yapabilirsin. Menüden wipe datayı seçeceksin. Gelen menüden de wipe all data deyip onayla ve işlemin bitmesini bekle. Successfully mesajını gördüğünde de Back to Menu deyip sonrasında reboot et, bu kadar.

Not: Bu işlemde tüm verileriniz silinir ve telefon sıfırlanır.

Oyla:
Üst Alt