Çoğu kişinin güncelleme aldığını okuyorum ama neden 9s'e güncelleme gelmedi? Gelirse ne zaman gelir?
N Nietzscheeee Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Nietzsche Cihazım 9s Yaş 34 Konum 01030 Katılım 1 Ekim 2020 Konular 3 Mesajlar 47 Tepkime puanı 7 Puanları 8 30 Ekim 2020 #1 Çoğu kişinin güncelleme aldığını okuyorum ama neden 9s'e güncelleme gelmedi? Gelirse ne zaman gelir?
Buse S. Ada Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol Emekli Yönetici Premium Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Buse Cihazım RN 11 Pro Meslek Eticaret Yönetimi Yaş 26 Konum İstanbul Katılım 2 Mayıs 2020 Konular 156 Mesajlar 1.874 Çözümler 13 Tepkime puanı 6.310 Puanları 188 30 Ekim 2020 #2 Lütfen tek konu üzerinden devam edelim. Aynı sorun için herkes farklı farklı konu açarsa işin içinden çıkamayız. Soru - Global Mıuı 12 Neden gecikti TR Roma ve Hint Romuna yayınlandı ama Globale hala eylül patchide gelmedi neden bu kadar gecikti bilgisi olan varmı? forum.miuiturkiye.net konu yeni cevaplara kapatıldı.
Lütfen tek konu üzerinden devam edelim. Aynı sorun için herkes farklı farklı konu açarsa işin içinden çıkamayız. Soru - Global Mıuı 12 Neden gecikti TR Roma ve Hint Romuna yayınlandı ama Globale hala eylül patchide gelmedi neden bu kadar gecikti bilgisi olan varmı? forum.miuiturkiye.net konu yeni cevaplara kapatıldı.