- Adım
- Ege
- Cihazım
- Aurora/14 Ultra
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 50
Merhaba, redmi 4x (santoni) ve redmi note 9 pro(joyeuse) ile devam eden xiaomi yolculuğum 14 ultraya(aurora) geçişim ile seviye atladı fakat çözemediğim bazı sorunlar var. Yardımcı olabilir misiniz? Sorunlarım şunlar:
Arabaya bluetooth bağladığımda her seferinde yüksek ses uyarısı çıkıyor, bunu engelleme veya azaltmanın yolu var mı? Sanırım "Kulaklık" uygulamasıyla ilişkili.
Redmi note 9 proda aşağı çubuğa 6 uygulama koyabiliyordum fakat bunda 5 uygulama koyabiliyorum, sistemi biraz karıştırdım da sanki yok. Emin olmadığımdan sordum.
Bir de şuan hyperos 1.0.12 kullanıyorum, hyperos 2 ye geçmeme değer mi sizce? Cihaz gerçek global rom. (mi kodlu)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar olsun herkese.
Arabaya bluetooth bağladığımda her seferinde yüksek ses uyarısı çıkıyor, bunu engelleme veya azaltmanın yolu var mı? Sanırım "Kulaklık" uygulamasıyla ilişkili.
Redmi note 9 proda aşağı çubuğa 6 uygulama koyabiliyordum fakat bunda 5 uygulama koyabiliyorum, sistemi biraz karıştırdım da sanki yok. Emin olmadığımdan sordum.
Bir de şuan hyperos 1.0.12 kullanıyorum, hyperos 2 ye geçmeme değer mi sizce? Cihaz gerçek global rom. (mi kodlu)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar olsun herkese.