Sohbet Yeni Aldım Neler Yapmalıyım

jeffrey34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özkan
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
1
Merhabalat, uzun araştırmalar sonucu. Mi9 lite siparişi vermiş bulunmaktayım. Hepsiburadadan xiaomi garantili aldım, yapmam gereken birşeyler var mı? Mesrla gcam daha iyi çekiyormuş, onu indirmem garantiye vs. zarar verir mi? Sanırım stabil romlar fln var, onları kurmamı önerir misiniz? Garantisi düşer mi? Birde genel olarak miu12 için aldım ama sanırım daha stabil drğil, o yüzden kurmayacağım. İphone se den geçtim ve androidde rom işlemlerine fln yabancıyım

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Merhabalat, uzun araştırmalar sonucu. Mi9 lite siparişi vermiş bulunmaktayım. Hepsiburadadan xiaomi garantili aldım, yapmam gereken birşeyler var mı? Mesrla gcam daha iyi çekiyormuş, onu indirmem garantiye vs. zarar verir mi? Sanırım stabil romlar fln var, onları kurmamı önerir misiniz? Garantisi düşer mi? Birde genel olarak miu12 için aldım ama sanırım daha stabil drğil, o yüzden kurmayacağım. İphone se den geçtim ve androidde rom işlemlerine fln yabancıyım
Custom rom kurmak root atmak vs için bootloader kilidinizi açmanız gerekir hocam onu açarsanız da garantiniz bozulur. Yani yapacak çok bir şeyiniz yok. Gcam ise sanırım mi 9 liteda apk kurarak direkt kullanılabiliyor

ekinox122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eko
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Harekat Memuru
Konular
10
Hayırlı olsun, Cihaz yeni ve ios'dan geçiş yaptığınız için garantiyi bozmak istemezsiniz diye düşünüyorum. O yüzden root, bootloader,rom işlerine girmezsiniz. Ama kullanmanızı önerdiğim forumda konusuda mevcut Hidden settings for miui uygulamasını cihazınıza kurup Pil tasarruf ayarlarını yapıp kullanmadığınız miui uygulamalarını devre dışı bırakmanızı tavsiye ederim.

Üst Alt