Yardım Yeni aldigim cihaz kodi yuklerken kapandi ve acilmiyor

Painkiller

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baris
Cihazım
Mi 9t mi box
Konular
4
Merhaba arkadaslar.
Hepsiburada uzerinde mi box s global versiyon aldim. Cihazi acip gmail hesabimla telefon uzerinden esledim. Kodi tv uygulamasi da yuklendi. Kodi acikken bir anda ekran yesil cizgiler verdi ve goruntu gitti. Cihaz acilmiyor. İade etmeden cozebilecegim bir yol varmidir? Telefondan kumanda programlariyla da acamadim. Desteginizi bekliyorum. Saygilar

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Merhaba arkadaslar.
Hepsiburada uzerinde mi box s global versiyon aldim. Cihazi acip gmail hesabimla telefon uzerinden esledim. Kodi tv uygulamasi da yuklendi. Kodi acikken bir anda ekran yesil cizgiler verdi ve goruntu gitti. Cihaz acilmiyor. İade etmeden cozebilecegim bir yol varmidir? Telefondan kumanda programlariyla da acamadim. Desteginizi bekliyorum. Saygilar
Cihazı açtığınızda bir ses sistemi bağlayın kumandadan ok tuşlarını kullanarak tık tık sesi geliyormu kontrol edin. eğer geliyorsa görüntü çıkışında bir sorun vardır. farklı tvlere takarak deneyin açılıp açılmayacağını. eğer denemelerinizde sonuç alamazsanız aldığınız yer ile iletişim kurun. (benim bi televizyonumda görüntü gelmiyordu diğer televizyonumda geliyordu. gelen tvde iken görüntü ayarlarını düzelttim diğer tv ye bağlayınca ondada gelmişti.)

Oyla:
Üst Alt