Diğer Yeni aldığım bluetooth kulaklığın sorunları

Ercankhvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Redmi 6A
Konular
24
Şuan çok sinirim bozuk. 16 gün önce hepsiburadadan bluetooth rampage sn-rbt7 kulaklık almıştım. Telefonda kullanırken biraz sıkıntılıydı telefonun sesi azken sesi vermiyordu sesi yarıdan fazla açmak gerekiyordu. İdare ederim dedim iadeye göndermedim. Ama şimdi aldıktan 16 gün sonra yanında verilen kabloyla masaüstü bilgisayarıma bağladım. Kabloyu ittirince ses berbat geliyor. Kabloyu hafif takınca ses düzgün geliyor ama sesi her 2 taraftan da eşit veriyor. Örneğin ben csgo oynarken sağdan gelen ayak sesini 2 kulaktan da eşit veriyor. Soldan gelen ayak sesi de aynı şekilde. Ne yapmam gerek 1-2 günle iadeye gönderemiyorum çözümü var mıdır?

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Şuan çok sinirim bozuk. 16 gün önce hepsiburadadan bluetooth rampage sn-rbt7 kulaklık almıştım. Telefonda kullanırken biraz sıkıntılıydı telefonun sesi azken sesi vermiyordu sesi yarıdan fazla açmak gerekiyordu. İdare ederim dedim iadeye göndermedim. Ama şimdi aldıktan 16 gün sonra yanında verilen kabloyla masaüstü bilgisayarıma bağladım. Kabloyu ittirince ses berbat geliyor. Kabloyu hafif takınca ses düzgün geliyor ama sesi her 2 taraftan da eşit veriyor. Örneğin ben csgo oynarken sağdan gelen ayak sesini 2 kulaktan da eşit veriyor. Soldan gelen ayak sesi de aynı şekilde. Ne yapmam gerek 1-2 günle iadeye gönderemiyorum çözümü var mıdır?
eşit ses verme sorunu genelde mono ses modunda oluşuyor bilgisayarınızdan stereo ses moduna alırsanız kulaklık takılıyken sorun düzelir diye tahmin ediyorum

Ercankhvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Redmi 6A
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eşit ses verme sorunu genelde mono ses modunda oluşuyor bilgisayarınızdan stereo ses moduna alırsanız kulaklık takılıyken sorun düzelir diye tahmin ediyorum
Aynen diğer forumlardaki konularda da mono ses modundan kaynaklandığını söylüyorlardı. Stereo ses moduna nasıl alacağımı anlamamıştım. Windows 7 kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen diğer forumlardaki konularda da mono ses modundan kaynaklandığını söylüyorlardı. Stereo ses moduna nasıl alacağımı anlamamıştım. Windows 7 kullanıyorum.
Nasıl stereo ses moduna alacağımı söyler misiniz? windows 7 işletim sisteminde?

Son düzenleme:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl stereo ses moduna alacağımı söyler misiniz? windows 7 işletim sisteminde?
Windows 7 ye dair bilgim yok ama bi google larsanız muhtemelen bulabilirsiniz

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam win7 de nasıl olur bilmiyorum ama denetim masasını açın donanım ve sese girin tekrar sese tıklayın. Kulaklığınız burada görünecek üzerine tıklayın yapılandır deyin stereo sesi seçip ilerleyin hocam. Sorun düzelecektir diye düşünüyorum.

Üst Alt