Soru Yeelight Mi Band'a Bağlama

erensalihkilic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Salih
Cihazım
Mi 10T Pro 5G
Konular
16
Arkadaşlar internet üzerinde gezinirken böyle bir şeyle karşılaştım "Yeelight" uygulamasını kurcaladım ancak bir şey bulamadım.Acaba böyle bir şey mümkün mü ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Not:Gördüğüm site güvenilir bir site ancak reklam olmaması amacıyla isimleri vs. blurladım.
Cihaz:Yeelight Color Bulb V2

Ekli dosyalar

• yee.png
    yee.png
    21,2 KB · Görüntüleme: 13

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Arkadaşlar internet üzerinde gezinirken böyle bir şeyle karşılaştım "Yeelight" uygulamasını kurcaladım ancak bir şey bulamadım.Acaba böyle bir şey mümkün mü ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Not:Gördüğüm site güvenilir bir site ancak reklam olmaması amacıyla isimleri vs. blurladım.
Cihaz:Yeelight Color Bulb V2
Bende Mı

Bende Mi Yeelight'i kurdum..2 adet lamba için Mi Band a uygulandığını ilk kez duyuyorum ..Denemek lazım..

Oyla:

erensalihkilic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Salih
Cihazım
Mi 10T Pro 5G
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende Mı

Bende Mi Yeelight'i kurdum..2 adet lamba için Mi Band a uygulandığını ilk kez duyuyorum ..Denemek lazım..
Uygulama üzerinde herhangi bir şey bulamadım hocam.Ancak böyle bir şey görünce yine de bir bilene sorayım dedim.Olursa baya iyi olur aslında her seferinde telefonu açmaktansa bileklikten çabucak halletmek çok daha iyi.

Oyla:
Üst Alt