Yardım Yedeklemis uygulamaları geri yükleme

ZazaKotmerli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Yalçın
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Merhaba arkadaşlar redmi note 8 kulanıcısiym telefonu bazen formatliyrm uygulamalarımi da app backup diye bir program ile yedekliyorum geri yükleme yaptığımda (paket yukleyicisnden yükleme yaptığımda) bazı uygulamalarda yüklenmedi hatası alıyorum mecburen play store den yeniden indiriyorum buda biraz masraflı oluyor. Nsıl düzelir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim. Hindistan kararlı rom yüklü

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Titanyum backup, swift backup gibi uygulamaları deneyebilirsiniz. Maalesef bazı uygulamalar geri yüklemelerde sorun çıkarabiliyor.
TB de bende son zamanlar sorun çıkarıyor. android 10 ile alakalı bi sorun olabilir önceden romlarda sorunsuz yüklüyordum şuan ne aosp romlarda nede miui romlarda datası ile veya datasız yüklemiyor bazı uygulamaları. hatta bazılarını Gplayden indirip tekrar yedekliyorum diğer roma geçtiğimde yine aynı sorun oluyor. modaco versiyonu var belki sorun ondadır.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
TB de bende son zamanlar sorun çıkarıyor. android 10 ile alakalı bi sorun olabilir önceden romlarda sorunsuz yüklüyordum şuan ne aosp romlarda nede miui romlarda datası ile veya datasız yüklemiyor bazı uygulamaları. hatta bazılarını Gplayden indirip tekrar yedekliyorum diğer roma geçtiğimde yine aynı sorun oluyor. modaco versiyonu var belki sorun ondadır.
Şu anda sanıyorum en sağlıklı backup uygulaması Swift Backup. Forumda konusu da vardı. İsterseniz bir deneyin.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Şu anda sanıyorum en sağlıklı backup uygulaması Swift Backup. Forumda konusu da vardı. İsterseniz bir deneyin.
alışkanlıkları bırakmak zor oluyor ama bakayım bi :) TB ye farkettirmeden yüklemem lazım :D duymaz inş.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
alışkanlıkları bırakmak zor oluyor ama bakayım bi :) TB ye farkettirmeden yüklemem lazım :D duymaz inş.
Bişey demez, ben alıştırdım, şimdi kardeş kardeş birbirlerine yardım ediyorlar. :D

Oyla:
Üst Alt