Yardım Yedekleme

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
81
Merhabalar ben internet erişimi olmadan pubg mobileyi yedeklemek istiyorum ve rom değiştireceğim değiştirdikten sonra tekrardan dosyalar silinmeden kurabileceğim yöntem var mı ?

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Hocam Google Play'den uygulamasını indirip pubg APK olarak çıkartınız. PC ye kopyalayın.
Android/data/com.tencent.ig klasörünü ve Android/Obb/com.tencent.ig klasörünü PC kopyalayın.

Rom attıktan sonra dosyaları tekrar kopyalağınız yere kopyalayın sonra APK dosyasını kurun. Tamamdır.

İkinci bir seçenek olarak bu işlemleri yedekleme programları ile yapabilirsiniz.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Pubg mobile apksını kopyalayın. Android/obb kısmından tencent.ig klasörünü kopyalayın son olarak Android/data kısmından da tencent.ig klasörünü bulup kopyalayın. Aksi takdirde haritaları ve kaynak paketini yeniden indireceksiniz yaklaşık 1.5gb :) Data kısmında kaynak ve harita dosyaları obb kısmında ise oyun dosyaları var.

Oyla:

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
81
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Google Play'den uygulamasını indirip pubg APK olarak çıkartınız. PC ye kopyalayın.
Android/data/com.tencent.ig klasörünü ve Android/Obb/com.tencent.ig klasörünü PC kopyalayın.

Rom attıktan sonra dosyaları tekrar kopyalağınız yere kopyalayın sonra APK dosyasını kurun. Tamamdır.

İkinci bir seçenek olarak bu işlemleri yedekleme programları ile yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam

Oyla:
Üst Alt